Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
Cacampania erectorala

La aproape 25 de ani de la Revoluţie sau ce a fost atunci, Romania va vota cum vrea hormonii ei. Şi pe urma se va intreba de ce somnul raţiunii naşte monştri...

 
Esti pe lista neagra a PSD-ului? Esti executat!...

PSD a intocmit o lista cu persoane indezirabile politic care trebuie lovite economic prin forţarea unor instituţii ale statului sa aplice legea abuziv şi discreţionar.

 
Despre Romania care nu crede in nimeni si in nimic

Eu nu sunt mandru ca sunt roman. Nu sunt mandru ca m-am nascut roman doar pentru ca aşa spun alţii.

 
Monica Macovei si lectia de decenta

Decenţa. Lipseşte in spaţiul public. Decenţa politica a devenit la fel de pierduta precum Sfantul Graal.

 
Ai vota pentru independenta Banatului?

Centralismul, politica rapace a aglomerarii puterii, a bunurilor in Capitala a intarziat dezvoltarea granitelor, a provinciilor, stricand sufletele si niveland decadenta...

 
Ce mai ramane dupa Traian Basescu?

Epoca de preşedinte a lui Traian Basescu se incheie odata cu finalul anului 2014. Un deceniu in care Romania nu a prea evoluat din punct de vedere instituţional, economic, social şi... cultural.

 
Avem un creier. Cum il folosim?...

Conştiinţa este doar o obsesie pentru cei saraci...

 
Ubu rege

Ubu rege este - din multe puncte de vedere - imaginea politicianului autohton cinic, avid de putere si bani, dar si un exponent al prostiei maselor, mereu disponibile in a se lasa prada minciunii

 
Straniul caz al omului onest in tara coruptilor

Atata vreme cat coruptia este sistemica si recurenta in fiecare sector de activitate, nu mai putem vorbi despre o natiune corupta, ci despre o democratie devianta ce sufera de o boala ce devoreaza zeci de miliarde de euro.

 
Adevarul despre minciuna

In ultimii ani, odata cu explozia internetului, au explodat şi formele de manipulare şi dezinformare.

 
Unde-i justitia lui Traian Basescu?...

Este vinovat Mircea Basescu? Sa plateasca!... Justiţia sa puna probele cap la cap şi sa-şi faca treaba. Dar nici o clipa nu o sa cred in ceea ce spune un Dan Voiculescu sau un Bercea Mondial.

 
Greierissimo

Viaţa nu raspunde niciodata la o intrebare care nu s-a nascut.