Esti pe lista neagra a PSD-ului? Esti executat!...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 18.10.2014 21:26 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Poate unii dintre talibanii electorali ai Romaniei işi mai imagineaza ca PSD-ul este şi altceva decat un grup infracţional organizat.
Poate de prea mult privit la televizor, hipnotizaţi cu clişee populiste şi duplicitare, tricouri roşii şi pahare de ţuica.

Şi totuşi, dincolo de luminile rampei, razboiul pornit de PSD impotriva propriului popor este abia la un nou inceput şi este deosebit de crancen.
Miza este, desigur, stoparea hemoragiei pesediste spre puşcariile ţarii.
Sub presiunea justiţiei, in contratimp, liderii partidului de guvernamant incearca sa faca curaţenie in teritoriu.
Fie atragand, chipurile, constituţional, primarii sau consilierii necesari pentru obţinerea cu orice preţ a celui mai important fotoliu din stat, cel de la Cotroceni, care va permite ingroparea şi inglodarea justiţiei.
Fie blocandu-şi adversarii, lovindu-i economic, folosindu-se desigur de instituţiile statului...

Dupa campania de şantaj şi intimidare care a dus la trecerea primarilor şi consilierilor din opoziţie la PSD, o alta etapa este aceea de-a folosi unele instituţii ale statului pentru persecutarea economica a indezirabililor care nu se supun politic metodelor pesediste de ardere a recoltelor şi otravire a fantanilor basiste, iohanniste sau macoveiste.

Şi iata un exemplu, de-al nostru, de-al locului, pentru ca PSD a ramas, este şi va fi acelaşi peste tot in Romania.
La initiativa tartorelui Consiliului Judetean Timiş, acelaşi cu preşedintele PSD Timiş, poate aţi auzit de el, a fost intocmita o lista cu persoane indezirabile politic care trebuie lovite economic prin forţarea unor instituţii ale statului sa aplice legea abuziv şi discreţionar.
Mai pe inţelesul tuturor, daca nu eşti cu PSD-ul, atunci ai belit-o...

Şi ca sa fie şi mai limpede, o astfel de instituţie este APIA, cu un nume parca predestinat - Agenţia de Plaţi şi Intervenţie in Agricultura, care administreaza subvenţiile europene pentru finanţarea agriculturii.
Grupul infracţional organizat al PSD a constatat ca unii adversari politici deţin terenuri agricole subvenţionate de APIA.
Un pretext foarte bun de a face presiuni asupra conducerii APIA sa gaseasca motive pentru a nu aproba la plata dosarele de finanţare.
Cum multe din dosarele cu pricina au deja un istoric, blocarea finanţarii presupune un efort de imaginaţie pentru gasirea unor motivaţii suficient de plauzibile pentru a bloca finanţarea.
Uite aşa, s-a ajuns la situaţia prin care actuala putere politica din Romania, cu Victor Ponta in frunte, implicat şi conştient de consecinţe, foloseşte fondurile europene ca instrument de şantaj impotriva adversarilor politici.
Nu este, de fapt, pentru absolut nimeni, o noutate.
De-a lungul timpului, interesele obscure ale unor pupincurişti şi oportunişti politici din instituţiile statului au facut chiar ca sume importante din fondurile europene sa nu poata fi folosite in ţara tocmai din acest motiv...

Pentru PSD nu conteaza nimic altceva decat supravieţuirea in afara puşcariilor a celor care s-au pus in slujba partidului. Restul este gargara cu apa de ploaie.
Aşa inţelege de fapt PSD sa sprijine intreprinderile mici şi mijlocii. Executandu-i pe anti-pesedişti...
Realizand liste negre cu inamicii, politici şi economici, şi executandu-i pe ascunselea prin toate mijloacele posibile.
Ca doar de asta exista instituţii de control in Romania şi de asta şefii au fost numiţi politic, in funcţie de comisioane şi de obedienţa...