Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
Romania ca o prada. Si tu esti infractionabil?...

Am ramas surprins cand vecina mea, pensionara cu o pensie de 800 lei, mi-a dezvaluit ca-i e frica sa nu fie arestata. La inceput n-am inteles despre ce e vorba, de ce naiba ar putea s-o aresteze DNA-ul!

 
Eu m-am nascut chinez...

Deodata, unii au descoperit ca padurile sunt taiate in Romania. Parca pana in prezent Romania a fost locuita de chinezi şi nimeni nu a observat ce se intampla.

 
Parlamentul, cel mai eficient grup infractional organizat

Cred ca este mai limpede ca oricand ca Romania nu se va putea moderniza cu un parlament plin de reziduuri sociale, ofiţeri acoperiţi, farisei, maimuţe urlatoare şi reptile bipede.

 
Cum s-a pupat Criminalul de la Timisoara cu creierul, ochii si urechile Romaniei

La 25 de ani de... transparenţa şi profesionism, nu-l cred pe cuvant nici pe George Cristian Maior şi nici pe Gabriel Oprea cand stau şi se inghiontesc langa şi cu criminalul de la Timişoara, dirijorul tuturor crimelor Securitaţii Statului care s-au inregistrat in ultimii ani ai dictaturii lui Nicolae Ceauşescu.

 
De ce Romania este in pragul dezmembrarii, descompunerii si degradarii ca natiune...

Pai, fraţilor, daca citiţi cu atenţie care sunt ultimele instituţii, care abia se mai simt in increderea societaţii civile din Romania

 
Vladimir Putin, marele dusman al civilizatiei, al Europei si al tarii mele

Opinia publica nu vorbeşte prea mult şi nu condamna deloc cele aproape 100 de milioane de victime ale bolşevismului şi comunismului inregistrate de-a lungul secolului 20. Teroriştii secolului nu au fost numai naziştii, ci şi sovieticii.

 
De ce o sa fiu intotdeauna un microbist impotriva lui Steaua si Dinamo?...

Ideea era ca in perioada comunista nimeni nu a mişcat şi sprijinit ca sportiv daca nu era la Dinamo sau la Steaua. Cu orice preţ... Şi lucrurile nu s-au schimbat foarte mult dupa 1989...

 
Cand elefantul Nicolae Robu tropaie printre portelanuri

Wow!... Ce mişto!... E bine. N-a mai omorat nici o zebra de la gradina zoologica!... Dar ma bucur, aşa netrezit cum sunt, de cetaţenii nevinovaţi care vor scapa de teroriştii din Timişoara. Aşa le trebuie!...

 
Republica Socialista Miorita

Romania in care traiesc miroase puternic a idiot, a fraiereala, a şmecherie de doi lei....

 
Interviu imaginar cu Ana Pauker

”Sa te indoieşti de comunism este Marea Tradare”

 
Republica Moldova – o fata morgana a politicii externe romanesti

Romania dovedeste ca nu detine mijloace de-a influenta situatia de la Chisinau si nici nu pare a fi capabila sa negocieze eficient in momente critice.

 
Titu Bojin si caracatita de Remetea Mare

Indiferent cum a-i intoarce clatita pe ţambal, tot a PSD pute si a Titu Bojin miroase.