Agentia de presa

Comunicatele de presa pentru toti cei care au ceva de spus si care interesează şi se adresează publicului din Timişoara, Banat şi Regiunea de Vest.

 
Abuz de putere al primarului Timisoarei

In perioada premergatoare alegerilor locale

Cinci liceeni din Timisoara participa la un concurs unic in lume

Adolescenţii au fost invitaţi sa participe, la Bruxelles, la etapa finala a competiţiei Zero Robotics, un concurs organizat de Institutul Tehnologic din Massachusetts in colaborare cu NASA si ESA (Agentia Spatiala Europeana).

Bilant 2015: Principalele investitii Aquatim in Timisoara

Aquatim a finalizat lucrari de modernizare a reţelelor de apa şi canalizare din Timişoara, in valoare de 50 milioane de lei

Timisoara: Infiintarea unui Centru Infodocumentar si de Dialog pentru Femei

Care sa se constituie intr-un depozitar şi diseminator de cunoaştere asupra problematicii de gen, deschis publicului larg şi care sa ofere un spaţiu de manifestare oricaror iniţiative şi acţiuni in domeniu.

Targuri de locuri de munca in strainatate, la Buzias si Faget

Evenimentele vor debuta joi, 10 decembrie, la Casa de Cultura din orasul Buzias, cu incepere de la ora 10, si in orasul Faget, la Casa de Cultura, cu incepere de la ora 14.

Timisoara: Lansarea competitiei Campus inclusiv

Concursul de selectare a organizaţiilor / grupurilor de iniţiativa studenţeşti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, in campusurile universitare din Timişoara.

Au inceput inscrierile la Gala Proiectelor pentru Tineret

Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) organizeaza cea de-a 5-a editie a Galei Proiectelor de Tineret.

365 de microbiografii ale unor personalitati feminine nationale si internationale

HerStory extinde consensul istoric tradiţional, ce prezinta istoria ca o intreprindere dominata intelectual de catre barbaţi.

Responsabilitatea sociala si juridica a medicului in societatea contemporana

Pentru prima data in Timişoara, specialişti in domeniul juridic şi medical se intalnesc pentru a dezbate o problema pe cat de actuala, pe atat de controversata, malpraxisul medical.

Scrisoare deschisa primului ministru (propus), cu privire la functia de ministru al mediului

Perpetuarea starii actuale prin continuarea abuzurilor asupra mediului inconjurator (a naturii in special) constituie o dovada de crasa iresponsabilitate, la care suntem toţi partaşi.

Transparenta decizionala, o practica desueta la Consiliul Local si Primaria Municipiului Timisoara

Autoritaţile publice locale din Timişoara nu fac decat sa le ingradeasca timişorenilor, in calitate de beneficiari direcţi ai deciziei administrative, dreptul de a se implica activ in procesul de elaborare a proiectelor de acte normative.

3 medalii pentru Timisoara la Conferinta Nationala de Public Speaking si Leadership

Conferinta este organizata sub forma unui concurs de discursuri, la care participa membrii Toastmasters.