Targuri de locuri de munca in strainatate, la Buzias si Faget

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 08.12.2015 21:36 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Pentru cei interesati de oportunitatile de munca peste hotare, o firma organizeaza lunar prezentari - la nivel national - a peste 2000 de locuri de munca in strainatate.  
Evenimentele vor debuta joi, 10 decembrie, la Casa de Cultura din orasul Buzias, cu incepere de la ora 10, si in orasul Faget, la Casa de Cultura, cu incepere de la ora 14.

Prezentarea se adreseaza tuturor romanilor aflati in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii.
Pozitiile pentru care se recruteaza sunt operatori depozite, sales assistant,  customer service assistant, ospatar/ospatarita, personal curatenie, personal ingriire persoane varstnice, bucatari, ajutor bucatar, electricieni, instalatori, ingineri instalatii, sudori, mecanici auto, etc.
Cei care aleg joburile oferite, spune firma, pleaca in strainatate pe un salariu motivant, indiferent de tara de destinatie – asta pe langa alte beneficii incluse in program, dintre care se menţioneaza contractele ferme cu angajatorul din tara de destinatie, consultanta, implicare si asistenta permanenta.

Criteriile de selectie sunt cat se poate de simple: candidatul trebuie sa aiba cel putin 18 ani; sa prezinte un CV redactat in romana sau engleza; sa detina cunostinte de limba engleza sau de limba germana; sa aiba dorinta de relocare in strainatate pentru minim 1 an.

Firma va consilia si indruma fiecare candidat in parte pentru a gasi cel mai potrivit loc de munca, care sa coincida cu aspiratiile si aptitudinile sale.