Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
Biserica unui popor fara casa

In pragul celor 100 de ani de Romanie mare, ne condamnam cu voie la alţi 100 de ani de intuneric... şi e dezolant ca fraţi, surori, parinţi şi copii, oameni de toate felurile, ne adunam intr-un loc care, de fapt, ne separa mai mult.

 
Desertul destinului romanesc

Aceasta ideologie criminala a reuşit prin frica si teroare sa supuna o ţara intreaga, dupa ce a eradicat subţirea elita care moştenise patrimoniul de valori al naţiei noastre.

 
Corul Idioţilor Solemni. Hai sictir, România Şmecherilor!...

Daca nu vedeţi cum va asasinaţi viitorul ca naţiune şi ca romani, mergeţi inainte ca o turma fara capatai. Istoria nu aşteapta pe nimeni. Romania se devoreaza pe sine şi dispare sub tavalugul şmecherismului naţional.

 
Ordin pe unitate: omorati organizarea strazii!...

Coagularea “strazii” in forme organizate a generat o campanie furibunda de denigrare.

 
SESIZARE OFICIALA a SRI. STATUL PARALEL si ILEGITIM este o AMENINTARE la SIGURANTA NATIONALA a ROMANIEI?...

Rezoluţia PSD este, oricum ai lua-o, o DECLARATIE de RAZBOI impotriva STATULUI PARALEL şi ILEGITIM. Daca exista o ameninţare a STATULUI PARALEL şi ILEGITIM la siguranţa naţionala a Romaniei, trebuie sa o ştie şi cetaţenii romani.

 
De ce ROMANIA nu va scapa de PSD?... Pentru ca PSD e ADN-ul poporului roman!...

Pesediştii ştiu o treaba. Cainii latra, caravana trece. Dezbina şi stapaneşte. Nu le-au inventat ei, astea sunt chestii intrate deja in fibra umana, nu numai intr-a romanului. La un moment dat, chiar şi cainele are nevoie de hrana. Iar cel care ţine lesa vrea intotdeauna mai mult. Şi PSD controleaza rezervele de hrana.

 
Democratia nu se gaseste in farfurie...

Vrei democraţie?... Nu te mai plange. Nu-l mai saluta umil pe cel care a furat toata viaţa lui, spunand ca s-a descurcat şi el. Lasa ipocrizia deoparte şi nu mai trai ca o gaina tolanita in curtea casei, injurand doar pe reţelele de socializare.

 
Romania profunda sub stapanirea mostenitorilor Epocii de Aur

De ce acest circ grotesc? Astfel de oameni, incompetenti, fara mandria propriei valori, vor actiona la ordine fara cartire, ba mai mult, vor forta sistemul pentru a-si asigura sefii de supunere si credinta.

 
Poporul FOAMEI

Oare suntem ROMÂNIA sau o adunatura de şmecheri pe care nu-i intereseaza, in primul rand, decat propriile obsesii şi o FOAME de a fi mereu altceva decat ceea ce suntem?...

 
ROMANIA este SANATOASA si intreaga la MINTE. DNA este o TUMOARE. Extirpati-o, TOVARASI!...

Nu mai intereseaza pe nimeni Romania ca popor şi ca stat şi ca naţiune. Conteaza doar interesul propriu şi al clanului in care se afla. Romania a murit. Ignoranţii doar ii sapa groapa muncind cu abnegaţie şi daruire de sine pentru bunastarea poporului...

 
Cult. Mediocritate. Duplicitate. ROMANIA. Aleluia!...

Nu, fraţilor, Romania şi-a tot furat singura caciula şi se tot uita ca milogul in traista. Respectaţi-l pe cel care incearca sa se ridice deasupra mlaştinii de mediocritate şi duplicitate in care s-a scufundat Romania in ultimii ani. Nu-l scuipaţi cu aroganţa prostului aşezat pe canapea.

 
RELIGIA PROSTIEI. DICTATURA IDIOTULUI. DEMOCRATIA SOBOLANILOR. BUCURIA JMEKERULUI...

Este inca o ştire, devenita aproape normalitate, care bantuie planeta... Societatea umana s-a transformat intr-o jungla cu şobolani. Şobolani prefacuţi, mascaţi şi duplicitari. Este adevarat, o jungla cu nişte idioţi care se cred mesianici şi care-şi imagineaza ca distrugand totul in jur şi asasinandu-i pe cei care li se opun ii va face nemuritori, atotputernici, preafericiţi.