Titu Bojin si caracatita de Remetea Mare

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 24.01.2015 22:06 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Cine ar fi crezut ca se poate ajunge şi in judeţul Timiş, intr-un oraş european ca Timişoara, la o decapitare a poliţiei judeţene care a ajuns sa aiba naravuri demne de zone crepusculare ca in Oltenia sau Moldova?...
Numai ca, atunci cand ajung la DNA şeful şi adjunctul unui Inspectorat de Poliţie Judeţean, cum este cel din Timiş, la care se adauga şi şeful Poliţiei Rutiere, pentru abuz in serviciu, trafic de influenţa şi luare de mita, este limpede ca in judeţul cu pricina ceva este putred.
Asemenea comportament nu apare deodata, peste noapte, ci este o stare de fapt care se creeaza atunci cand exista un imbold politic şi administrativ pe masura.
Nu degeaba, de-a lungul zilelor trecute, s-au amintit de nume precum cel al prefectului judeţului Timiş, Eugen Dogariu, sau - mai ales - al lui Titu Bojin, preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi, pana mai ieri, şi al PSD Timiş...

Grupul infracţional s-a organizat, evident, dupa inscaunarea lui Victor Ponta la Palatul Victoria şi a lui Titu Bojin la Consiliul Judeţean Timiş.

Mai exact spus, dupa  ce termitele de la PSD au recucerit bastioanele instituţionale.

La varf de ierarhie, nu la problemele de fond, pentru ca pe acolo au fost inradacinaţi de pe vremea lui Ion Iliescu cel Sarac şi Cinstit...
Foamea PSD-ului a fost mare de tot in judeţul Timiş şi tupeul de a rade tot ce prinde a fost pe masura dupa ce USL a maturat şi spalat creierul electoratului in 2012.
Pana la urma, marele noroc al cetaţeanului de Timiş a fost fisura dintre pesediştii locali, unde preafericitul Ilie Sarbu a avut mereu probleme digestive de la galuşca de Remetea Mare, Titu Bojin.

Aşa a inceput talibanizarea judeţului Timiş.
Sorin Muntean a ajuns şef peste poliţiştii din Timiş, nevasta - Claudia Muntean - a ajuns directoare la Şcoala generala nr.19 Avram Iancu.
Şcoala care s-a remarcat cu scandalul ameninţarii copiilor cu flacarile iadului la ora de religie şi cu fondul clasei, fara nici o justificare, de 50 de lei pe trimestru şi pe cap de elev.

Nevasta care a fost ţinuta in braţe şi acoperita politic şi administrativ de eternul inspector general comunisto-pesedisto-liberal-şi-ce-mai-vreţi-sa-fie Cornel Petroman, ţinut in braţe,la randul lui, de forţele oculte ale ciripitorilor de meserie.
Pe langa Sorin Muntean, la umbra lui s-a cuibarit şi adjunctul Florin Bolbos, fost şef al Poliţiei Rutiere, un mare iubitor de terenuri agricole şi paduri.
Aşa ca va imaginaţi in cam ce s-a transformat curajul, legea şi onoarea la Poliţia Judeţului Timiş, sub conducerea iubitului carmaci şi vicepremier Gabriel Oprea.
Şi ca sa fie pusa şi bomboana pe coliva, trebuie bagat in ecuaţie şi Marcel Craciunescu, şeful en-titre al Poliţiei Rutiere, acolo unde se aduna banii fara numar-fara numar şi care a hotarat sa-i avanseze pe subalterni doar pe baza de anvelope şi LCD-uri.
De cealalta parte s-a ocupat nevasta, Gabriela Cracinescu, consilier judeţean şi şefa organizaţiei de femei pesediste, care şi-a impreunat forţele cu Primaria liberala a lui Nicolae Robu şi a pus de o serie de chioşcuri in şcolile din Timişoara.

In peisajul infracţional al PSD Timiş, s-au mai alaturat primarul din Recaş, pesedist innascut, Pavel Teodor parca-l cheama, despre care s-a tot scris in presa locala. Şi nu de bine.
Daca ar fi caştigat Victor Ponta, poate s-ar fi muşamalizat tot rahatul ascuns sub preş cu ajutorul poliţiştilor din Recaş.
Primarul P.T. a fost sprijinit şi de omul de afaceri Eugen Milutinovici, ex-baron de PSD şi un abonat la fonduri europene şi la drumurile pe care le carpeşte Nicolae Robu prin Timişoara.
Dar şi foarte-foarte apropiat de Emilia Milutinovici, o alta femeie de incredere a lui Titu Bojin, pe care a numit-o directoare la Protecţia Copilului, pe judeţ...

Morala este ca indiferent cum a-i intoarce clatita pe ţambal, tot a PSD pute si a Titu Bojin miroase.
Desi nu trebuie omis nici o clipa preafericitul Ilie Sarbu, care bantuie ca o fantoma prin judetul Timis si chiar prin propriul PSD...