SESIZARE OFICIALA a SRI. STATUL PARALEL si ILEGITIM este o AMENINTARE la SIGURANTA NATIONALA a ROMANIEI?...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 27.11.2017 08:58 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Am tot aşteptat. Nimic. Nici o reacţie.

Cel mai mare partid din Romania, aflat la guvernare, a emis şi adoptat o REZOLUŢIE in data de  17 noiembrie 2017.
Mai exact, Comitetul Executiv National al PSD. De fapt, o DECLARATIE de RAZBOI.

”PSD a analizat situatia tensionata prezenta in spatiul public din cauza numeroaselor  informatii despre abuzurile grave ale unor persoane care activeaza, au condus sau inca mai  conduc institutii publice de forta si care indica in mod clar existenta unui asa-numit „Stat  Paralel si Ilegitim”, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice, legitim  constituita prin alegeri libere si corecte, reprezentand un pericol de natura sa ingrijoreze  opinia publica”.

Am tot citit şi rascitit, şi pare clar o AMENINŢARE la SIGURANŢA NAŢIONALA a ROMÂNIEI.
Tocmai de aceea, am tot aşteptat o reacţie oficiala a instituţiilor statului, incepand cu  SERVICIUL ROMÂN de INFORMAŢII.
Daca partidul cel mai puternic din Romania, care mai şi guverneaza, spune aşa ceva, inseamna ca  situaţia este grava.
Oameni buni, nu vorbim de o declaraţie a vreunui idiot de membru de partid care a scapat de la  spitalul de nebuni!...

”PSD constata lipsa de reactie complice a Presedintelui Romaniei in ceea ce priveste  numeroasele incalcari ale Constitutiei Romaniei comise de exponentii ”Statului Paralel si  Ilegitim”, incepand de la exercitarea unor presiuni asupra puterii judecatoresti si pana la  sfidarea Parlamentului, cu incalcarea deciziilor obligatorii ale Curtii Constitutionale.  Tolerand toate  aceste abateri grave de la litera si spiritul Constitutiei, Presedintele  Romaniei incalca una dintre principalele sale atributii, respectiv aceea de a „veghea la  respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor statului”, PSD isi manifesta  sustinerea totala fata de reformarea sistemului de justitie, dupa modelul functional european”.

Sa inţeleg ca Consiliul Suprem de Aparare al Ţarii nu poate fi convocat pentru ca ”PSD constata  lipsa de reactie complice a Presedintelui Romaniei”?...

”PSD constata existenta mai multor vulnerabilitati ale statului de drept, care sunt speculate  de exponentii „Statului Paralel si Ilegitim”, cu scopul de a controla discretionar puterea  politica sau puterea judecatoreasca.
Rezulta ca „Statul Paralel si Ilegitim” foloseste resursele financiare publice si instrumentele  specifice autoritatii de stat pentru a-i intimida, santaja sau a-i inlatura pe decidentii  politici care sustin sau promoveaza modificarile legislative menite sa readuca puterile  statului in matca lor constitutionala, in acord cu principiile democratice si cu drepturile si  libertatile fundamentale ale omului.
Mai mult decat atat, actiunile din ultima perioada ale „Statului Paralel si Ilegitim”,  disimulate sub asa-numita „lupta anti-coruptie”, au drept scop evident hartuirea si, in ultima  instanta, decapitarea puterii politice legitim alese, pentru ca aceasta sa nu isi poata  indeplini Programul de guvernare angajat in fata electoratului”.

Este limpede. Serviciul Roman de Informaţii şi celelalte servicii secrete trebuie sa raspunda  OFICIAL cetaţenilor ROMÂNIEI.
Cine finanţeaza STATUL PARALEL şi ILEGITIM?...
Care sunt ORGANIZAŢIILE care fac parte din structura STATULUI PARALEL şi ILEGITIM?...
Cine sunt conducatorii STATULUI PARALEL şi ILEGITIM?...

Rezoluţia PSD este, oricum ai lua-o, o DECLARATIE de RAZBOI impotriva STATULUI PARALEL şi  ILEGITIM.
Daca exista o ameninţare a STATULUI PARALEL şi ILEGITIM la siguranţa naţionala a Romaniei,  trebuie sa o ştie şi cetaţenii romani.
Daca nu exista, in schimb, un STAT PARALEL şi ILEGITIM, atunci inseamna ca PSD este o  AMENINŢARE la SIGURANŢA NAŢIONALA a ROMÂNIEI. Atat.