ROMANIA este SANATOASA si intreaga la MINTE. DNA este o TUMOARE. Extirpati-o, TOVARASI!...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 03.07.2017 12:16 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

De cand a revenit PSD la putere, atunci, da, cu caderea guvernului M.R.U., razboiul impotriva  DNA a devenit aproape oficial.
Şi nu va uitaţi doar la declaraţiile oficiale ale infractorilor PSD, sprijiniţi constituţional  de gunoaiele evacuate sau acoperite din celelalte partide, alaturi de armata de bugetari şi de  asistaţi sociali care bantuie Romania.
Cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, inclusiv Traian Basescu, ca sa-i liniştesc pe  talibanii mioritici.
Pentru ca, mai spun o data şi o repet inca o data, pentru cine inca nu a inţeles ca PSD este  singurul şi unicul partid din Romania.
Restul, sub o forma sau alta, sunt sateliţi şi haite de oportunişti care nu urmaresc decat sa  se insinueze in marele grup infracţional organizat care s-a instapanit peste plantaţia care  trebuia sa poarte un nume şi s-a numit Romania.
Suntem o democraţie in care non-valoarea şi lipsa de respect şi de onoare fac parte din  spiritul suprem al romanului care se bate cu pumnii in piept ca este buricul pamantului.  
S-a dat senzaţia ca exista o democraţie funcţionala in Romania, zgomot pentru consumatorii de  democraţie sub forma de showuri televizate.
Altfel, Comunitatea Statelor Independente scria pe noi, adica Sodrujestvo Nezavisimih  Gosudarstv!...

Uitaţi-va la fapte. Nu la ceea ce se spune, ci la ceea ce nu se spune.
Uitaţi-va nu la cine vorbeşte. Ci la cine nu vorbeşte, la cine tace şi executa.
Poate n-aţi observat, dar in Romania reala, bugetarii şi afaceriştii strategici şi penali, in  cea mai mare parte moştenitori din vreo familie de tromboane subversive şi cantatoare ale  epocii de aur, sunt cei care circula cu maşini bengoase şi dorm in vile somptuoase.
Palmaşii patriei, cei angajaţi la firmele private, lucreaza ca sclavii pe plantaţiile de pe  vremuri,  de la 12 ore pe zi, cu salariul minim pe economie, şi ala primit in rate, cand i se  scoala patronului constituţional, acoperit de lege şi de relaţii.
Apropo, arataţi-mi un patron pesedist care a pornit o afacere, a facut avere pornind de la zero  absolut şi care a muncit pe rupte...
Nu exista. Sunt toţi doar speculanţi care au ocupat un loc cald pe vremea dictatorului,  bugetari platiţi regeşte in perioada postdecembrista sau imbuibaţi cu fonduri europene care,  chipurile, se acorda pe baza de meritocraţie. Hai sa ne prapadim de ras!...

Tot in Romania reala, exista doar vreo 90.000 de şomeri care şi primesc indemnizaţie(!).
In timp ce in ultimii zece ani, PSD, PNL, PDL şi celelalte vuvuzele constituţionale au tot  latrat ca s-au creat sute de mii de locuri de munca!...
Ciudat, mai ales pentru numarul şomerilor oficiali a fost cam constant, adica in jur de  500.000.
Atunci, unde mama dracului sunt locurile de munca, mai, papagalilor?...
Tot in Romania reala, vreo trei milioane de pensionari supravieţuiesc cu pana la 900 de lei pe  luna, in vreme ce privilegiaţii, cunoscuţi şi necunoscuţi, traiesc cu mii de euro primiţi tot  de la stat, adica GUVERN, adica PSD.

S-a creat falsa impresie ca DNA este o tumoare a Romaniei care trebuie extirpata, pentru ca  ţara nu ar putea supravieţui altfel. Judecatorii, culmea, n-au nici o vina, mai ales pentru sentinţele cu suspendare a corupţilor, majoritare...
Fals. Cei care nu pot supravieţui sunt infractorii strategici care controleaza zonele de  influenţa ale societaţii şi articulaţiile economiei romaneşti.
Nu mai intereseaza pe nimeni Romania ca popor şi ca stat şi ca naţiune.
Conteaza doar interesul propriu şi al clanului in care se afla.

Romania a murit.
Ignoranţii doar ii sapa groapa muncind cu abnegaţie şi daruire de sine pentru bunastarea  poporului...