Responsabilitatea sociala si juridica a medicului in societatea contemporana

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 18.11.2015 17:52 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Colegiul Medicilor Timis, in parteneriat cu casa de Avocatura Tundrea & Asociatii organizeaza in data de 19.11.2015, orele 16, masa rotunda cu tema Responsabilitatea sociala si juridica a medicului in societatea contemporana in cadrul evenimentului  Conferinta de Malpraxis, editia I, care se va desfasura pe parcursul a doua zile, joi si vineri, 19-20.11.2015 la Timisoara si va avea loc la Hotel Senator, sala Expo Vest.
Conferinta este organizata de European Medical Students Association Timisoara (EMSA), Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania (SSCR), The European Law Students’ Association Timisoara in parteneriat cu Colegiul Medicilor Timis si Casa de Avocatura „Tundrea si Asociatii”.
Pentru prima data in Timişoara, specialişti in domeniul juridic şi medical se intalnesc pentru a dezbate o problema pe cat de actuala, pe atat de controversata, malpraxisul medical.
Evenimentul işi propune sa evidenţieze factorii care favorizeaza producerea malpraxisului, sa analizeze corect ce inseamna un astfel de caz pentru un medic şi sa propuna soluţii juridice.
Speakerii mesei rotunde sunt: Lazar Fulger, Presedintele Colegiului Medicilor Timis si seful Sectiei de chirurgie II din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Branzeu” Timisoara, Mocan Iulia, Ban Florin si Forga-Simulescu Cristina, avocati in cadrul Casei de Avocatura „Tundrea si Asociatii”.