Dans Sportiv. ROMANIA, CAMPIOANA MONDIALA. Vezi ultimele reusite ale sportivilor tricolori....

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.11.2018 14:09 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timişoara a gazduit, in weekend, Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, in cadrul evenimentului desfaşurandu-se şi alte competiţii majore cu licenţe World Dance Sport Federation (WDSF).
  Momentul a fost prielnic pentru dansul sportiv romanesc care a demonstrat inca odata valoarea sportivilor romani care au reuşit noi performanţe.
De departe cel mai important rezultat este cel al perechii Paul Rednic - Roxana Lucaciu care au reuşit sa se incununeze cu titlul de Campioni Mondiali Under 21 Standard.
Şi pentru ca acest tablou sa fie perfect, cea de-a doua pereche romaneasca participanta in acest concurs, Tiberiu Stan - Daria Grigore, a reuşit un parcurs excepţional, la final
clasandu-se pe a III-a treapta a podiumului, trecandu-şi in cont Bronzul Mondial.

Mai mult decat atat, competiţia WDSF Internaţional Open Timişoara, la secţiunea Adult Latin, a fost castigata de perechea Ionuţ Alexandru Miculescu-Andra Pacurar, cu o noua evoluţie de excepţie ce le-a adus noi medalii de aur internaţionale.

Şi tot la Timişoara, la competiţia WDSF Open Youth Standard, perechea Sebastian Alin Zicoane-Anca Copos s-a clasat pe primul loc, perechea Dragos-Marian Comşa- Alexandra Cristina Bujor incheind evoluţia pe locul V.
Cuplul Sebastian Alin Zicoane-Anca Copos a evoluat şi in competiţia similra de Adulţi unde a reuşit prezenţa in finala, ocupand locul IV.

Ramanem in zona medaliilor de aur, doar ca schimbam meridianul.
La Almera-Olanda s-a disputat competiţia WDSF World Open, unde secţiunea Adult Latino a fost clar adjudecata de perechea campioana en-titre a Romaniei, Paul Moldovan-Cristina Tatar.

Din Olanda mergem la Kiev in Ucraina pentru un alt rand de medalii de aur obţinute de perechea Rareş Cojoc-Andreea Matei in competiţia de WDSF World Open Adult Standard.

Subliniind aceste rezultate, dar fara sa uitam recentele realizari in participarile internaţionale şi cucerirea laurilor pe diferite secţiuni şi categorii, trebuie sa remarcam ca dansul sportiv este cel mai prolific sport romanesc şi are cele mai mari realizari.