Haosul refugiatilor a ajuns la Munchen. Ungurii i-au trimis la gramada, fara nici un control!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 01.09.2015 16:51 | Publicat in EXTERN | Tipareste pagina

Haos la gara principala din München.
De la inceputul amiezii de 1 septembrie, sosesc tot mai multe trenuri cu refugiaţi din Ungaria.
Peste 5000 de musulmani au ajuns la Munchen, fara sa fie inregistrati in Ungaria.
Chiar daca şi Ungaria a semnat intelegerea de la Dublin, aceasta nu mai poate fi pusa in practica, nemtii nu ii mai pot intoarce inapoi.
Gesturile asa zis umanitare ale grecilor, ale sarbilor si, mai nou, ale ungurilor pun in pericol intelegerile europene.

Uniunea Europeana este din nou depaşita ca instituţie care ar trebui sa gestioneze rapid şi eficient orice criza care afecteaza integritatea europeana.
Cum la fel a fost şi in cazurile care au implicat crizele ucraineana, ruseasca şi cea greceasca...

Germanii au reacţionat spontan şi i-au intampinat pe noii veniţi cu apa imbuteliata şi bomboane, iar autoritaţile au distribuit hrana, apa şi suc in cutii pentru copii, informeaza Bild.

Peste 350.000 de imigranţi au traversat Mediterana din ianuarie, iar mai mult de 2.643 persoane au decedat pe mare in incercarea de a ajunge in Europa, a anunţat Organizaţia Internaţionala pentru Imigraţie (OIM).
Aproximativ 220.000 de persoane au ajuns in Grecia şi circa 115.000 in Italia. Peste 2.000 de persoane au sosit in Spania, iar o suta in Malta.

”Serbia va primi un numar de imigraţi. Astfel suntem mai europeni decat alţii. Noi nu construim ziduri”, a spus premierul sarb, Aleksandar Vucic, facand aluzie la gardul de sarma ghimpata ridicat de Ungaria la graniţa cu Serbia.
Conform autoritaţilor de la Belgrad, de la inceputul acestui an peste 90.000 de imigranţi ilegali, majoritatea proveniţi din Siria şi Afganistan, au traversat teritoriul Serbiei.