ROMANIA, pe MERIDIANELE LUMII si ale DANSULUI SPORTIV, pe drumul spre MEDALII la MONDIALE si EUROPENE... VIDEO&FOTO

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.09.2017 07:52 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Dupa evolutia din anii trecuti, Federatia Romana De Dans Sportiv a adunat in zestre un numar impresionant de medalii la nivel european si mondial care au situat acest sport in marea elita a lumii.

Prin nivelul de pregatire si dezvoltare, sub conducerea F.R.D.S. a presedintelui Vasile Gliga, care in acest moment detine si functia de vicepresedinte al organizatiei mondiale (WDSF), Romania spera ca si anul acesta sa faca o figura frumoasa si sa obtina rezultate pe masura .

La Chengdu, in China, in data de 10 septembrie, la Campionatul Mondial de Adulti Dansuri Standard, Romania va fi prezenta cu Rares Cojoc & Andreea Matei - campioni nationali ai Romaniei, si perechea formata din Paul Rednic & Roxana Lucaciu - vicecampioni nationali.

In Slovacia, la Bratislava, pe data de 8 septembrie, la Campionatul European de Tineret Dansuri Standard, vor fi ptrzenţi Tiberiu Stan & Daria Grigore - campioni nationali, si Sebastian Zicoane & Anca Copos - vicecampioni nationali.
Pe 9 Septembrie, la Campionatul Mondial de Junior II Dansuri Standard, Romania este reprezentata de Ciprian Marita & Oana Bumba - campioni nationali, precum şi Andrei Petcu & Bianca Buzuleac - vicecampioni nationali.