PAPAGALUL LIBERAL Nicolae ROBU face TIMISOARA de RUSINE. Inca o data!... Iar vorbeste GURA fara el!...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 01.07.2017 17:11 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Gheorghe Vişan, preşedinte Federatia Romana de Volei:

”Federaţia Romana de Volei condamna cu fermitate afirmaţiile primarului municipiului Timişoara, dl. Nicolae Robu, facute in cadrul Şedinţei ordinare a Consiliului Local, din data de 27 iunie 2017.
Edilul oraşului de pe Bega a precizat, printre altele „Voleiul, nu va suparaţi, ma mir ca este sport olimpic, imi pare rau ca se vor simţi jigniţi cei care practica voleiul, este ca şi cum ai incerca sa faci muzica din trei note, iese ce iese din trei note, aşa este şi la volei”.
Aceasta declaraţie aduce prejudicii grave imaginii voleiului, o disciplina sportiva prezenta la Jocurile Olimpice din 1964, la care Romania a cucerit medalia de bronz la masculin in 1980 (Moscova). Prin aceste cuvinte, dl. Nicolae Robu a discreditat sportivi excepţionali, practicanţi ai voleiului, din intreaga lume.
Declaraţia surprinde cu atat mai mult cu cat in Timişoara s-au lansat, in timp, voleibalişti şi voleibaliste care au reprezentat Romania cu brio pe plan internaţional. In acelaşi timp, capitala Banatului va fi reprezentata la nivelul primei divizii, in sezonul urmator, de doua echipe, ACS Agroland Timişoara (feminin) şi CSU UV Timişoara (masculin), şi ne dorim ca acestor formaţie sa li se recunoasca meritele sportive.
Federaţia Romana de Volei nu poate fi de acord cu aceste afirmaţii, foarte daunatoare pentru unul dintre cele mai populare sporturi de pe glob, şi ii cere domnului Nicolae Robu sa retraga public spusele din data de 27 iunie”.