In timp ce TIMISOARA asteapta POMANA de la GUVERN. STADION de milioane de euro in Liga 3, intr-o COMUNA de ... 7000 de locuitori!

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 17.05.2017 12:19 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Un fel de Chiajna in varianta piteşteana, comuna Bradu respira pentru fotbal, spune Ştefan Gavan — PR Manager.
Echipa din localitate se bate pentru podium in seria 3 a Ligii a III-a şi spera sa dea piept in caţiva ani cu Steaua şi Dinamo.

Cu ajutorul Primariei, aici s-a construit unul dintre cele mai moderne arene la nivelul ligilor inferioare.
Stadionul a costat cateva milioane de euro, terenul sintetic valoreaza 200.000 Euro, are tribuna VIP şi investiţiile nu se opresc aici.
Sala de forţa şi zona de SPA se afla deja in construcţie.

Bradu este o comuna in judeţul Argeş, formata din satele Bradu (reşedinţa) şi Geamana.
Comuna se afla in centrul judeţului, pe malul drept al Argeşului, in zona izvoarelor Neajlovului, in vecinatatea sudica a municipiului Piteşti, la o distanta de 7 km.
Prin comuna trece şoseaua naţionala DN65B, un drum secundar care face pe teritoriul comunei legatura intre autostrada A1 şi şoseaua naţionala DN65, care leaga Piteştiul de Slatina.
Conform recensamantului efectuat in 2011, populaţia comunei Bradu se ridica la 7.130 de locuitori.

Clubul are un preşedinte excentric şi nebun dupa fotbal.
Cristinel Soare a infiinţat Atletic Bradu in 2008 şi la 45 ani este decarul echipei.
Mai joaca la liga a III-a insa doar cand scorul permite sau e nevoie de fantezie in atac.
Evolueaza insa cu succes alaturi de amicii sai in liga judeţeana.
'Imi aduc aminte ca la un meci cu Steaua II i-am dat mingea printre picioare unui fundaş şi a incercat sa ma rupa apoi. I-am zis, mai baiatule ţi-aş putea fi tata şi s-a calmat de ruşine. Acum mai visez sa dau un gol in liga a doua şi apoi ma pot retrage complet satisfacut', spune veteranul preşedinte/jucator.
'La noi nu exista discuţii cine face echipa. Preşedintele intra doar cand scorul ne permite şi il pot baga pe teren. Chiar daca nu mai are condiţia fizica de altadata, compenseaza insa cu sufletul şi e un model pentru cei tineri', sublinieaza antrenorul Adrian Dulcea.

Iulian Tameş, vedeta echipei

Nu doar preşedintele intra pe teren la Atletic Bradu.
Antrenor secund&jucator este triplul campion al Romaniei cu Dinamo (4 Cupe ale Romaniei, vicecampion in 2011 cu Poli Timişoara, 31 goluri pentru FC Argeş, 5 selecţii la echipa naţionala), Iulian Tameş (38 ani). Acesta mai joaca fotbal din placere.
'Condiţiile sunt foarte bune, avem infrastructura necesara sa jucam in primele doua ligi. Eu imi doresc sa devin antrenor, momentan ma completez reciproc cu Adi Dulcea. Exista o schimbare de generaţii la nivelul tehnicienilor. E ceva normal. Daca nici noi, cei care am facut ceva performanţa in fotbal, nu am ramane in domeniu, atunci cine?!'...

80 de copii la Atletic Bradu

Veteranii lasa deja clubul pe maine bune.
Atletic Bradu are deja 80 de copii legitimaţi la toate categoriile de varsta. Obiectivul antrenorului Adrian Dulcea (fost jucator la Fc Argeş) şi al conducerii clubului: un nou Mutu la Piteşti.
'Stam foarte bine şi la loturile de copii, avem in jur de 80 de copii, grupe de la 2003 pana la 2009, unele dintre acestea jucand şi pentru echipa noastra de seniori.
Reprezinta pepiniera noastra şi speram ca din fiecare grupa sa scoatem cel puţin cate un jucator care sa poata sa mearga mai departe', a precizat preşedintele Atletic Bradu, Cristinel Soare.