ACS POLI TIMISOARA, victima TAMPENIEI PSD si a fostului PREMIER PSD de TIMISOARA, Sorin GRINDEANU?...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 19.08.2017 08:58 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara:

Clubul de Fotbal ACS Poli Timişoara a trecut prin mari dificultaţi incepand din 2015, cand Curtea de Conturi a calificat drept ilegala finanţarea sa de catre Primarie şi Consiliul Judeţean - caz unic in ţara!

De atunci şi pana in prezent, echipa a fost ţinuta in viaţa prin multa zbatere a noastra, a unei maini de oameni şi prin bunavoinţa unui numar redus de agenţi economici locali.
La ora actuala, situaţia financiara a clubului nu este roza -inca nu poate beneficia de bani de la Primarie datorita opoziţiei consilierilor locali PSD şi ai acoliţilor -şi acest lucru trebuie sa fie ştiut de toata lumea!-, care profita de ambiguitaţile din OUG nr 28 / mai 2017, promovata cu atata tam-tam de prim- ministrul de atunci -tot un psd-ist!-, Sorin Grindeanu -o tampenie, pur şi simplu!-.
Situaţia nu este, insa, nici chiar neagra, cum o prezinta unii! Mai precis, datoriile totale ale clubului sunt printre cele mai mici din Liga I ! Insa... lipsesc lichiditaţile şi şi posibilitaţile de imprumutare pana la incasarea ratei 2 din drepturile TV (cca 720000 euro) şi aici e, de fapt, problema!
In situaţia data, dat fiind şi lotul, considerat bun, de toata lumea fotbalistica, clubul este curtat de mai mulţi investitori potenţiali.
Confirm ca am avut personal discuţii, astazi, cu doi posibili investitori, dar şi anterior cu alţi doi.
Le-am aratat tuturor deschidere totala spre colaborare, sub principiul firesc:
"Dreptul la decizie şi participarea la beneficii sunt funcţie de aportul la susţinerea activitaţii clubului", aşa cum am facut-o cu consecvenţa -e drept: pana acum fara succes- inca din 2012, cu toţi cu care am ajuns sa discut şi cu toţi carora m-am adresat in termeni generici.
Nu am incheiat nicio inţelegere ferma cu nimeni, aşteptam din partea tuturor pasul doi, aşa cum l-am stabilit cu fiecare in parte. Sper ca el sa fie facut cat mai curand. Atat pot spune şi atrag atenţia ca tot ce apare in presa in plus, reprezinta simple speculaţii / zvonuri / fantezii”...