Nu opriti fotosinteza poporului roman!...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 09.06.2015 13:16 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Romania este Gradina Maicii Domnului, cea mai frumoasa ţara din lume, cu cei mai deştepţi oameni de pe planeta.
Romania este centrul pamantului in materie de conspiraţii mondiale.
De cand au venit pe aceasta gura de rai, romanii, hunii, turcii, tatarii, bulgarii, ungurii, sovieticii, nemţii, masonii, evreii, americanii şi europenii comploteaza permanent impotriva poporului roman.
Cum prind cate un urmaş de-al lui Decebal şi Burebista, cum il comploteaza...

Romania inca nu a aflat, dar este o ţara in curs de dispariţie.
Un sfert din populaţia Romaniei a luat drumurile strainataţii şi cu cat stau mai mult pe acolo, cu atat mai mici sunt şansele sa se intoarca.
Şi sunt tot mai mulţi care pleaca.
O dovedesc cifrele din ultimii ani.
Pe ogoarele patriei, oamenii inca mai ara cu calul şi plugul...

Romania este o ţara incapabila sa se modernizeze, sa se adapteze şi sa creeze un sistem de valori bazat pe respect, integritate şi onestitate.
Uite ce a spus Mihai Eminescu, in urma cu mai bine de un secol şi jumatate: „Dar domnilor! Mi-e ruşine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-şi fi insuşit monopolul, privilegiul patriotismului şi-a nationalitaţii – aşa roman de parada mi-e ruşine sa fiu. Nationalitatea trebuie sa fie simtita cu inima si nu vorbita numai cu gura. Ceea ce se simte si se respecta adinc se pronunta arareori! Hebreii cei vechi n-aveau voie sa pronunte numele dumnezeului lor! Iubesc poporul romanesc fara a iubi pe semidoctii si superficialitatile sale”.

La inceputul secolului 20, Ion Luca Caragiale a murit la Berlin: „M-am exilat şi atata tot. Aerul aici imi prieşte, sunt mulţumit cu ai mei şi nu am ce cauta acolo unde linguşirea şi hotia sunt virtuţi, iar munca şi talentul vieţii demne de compatimit”...

A trecut mai bine de un secol şi in Romania nu s-a schimbat nimic.
In locul celebrului Dubai al prezentului, unde se duc bogataşii Romaniei sa danseze in discoteca şi sa se imbete in baruri, aşadar acolo unde este construit Dubaiul, acum 25 de ani era doar nisip şi pustietate.
China a ajuns in aceeaşi perioada un Hong Kong imens, cu construcţii la care in Romania nici nu se viseaza.
In 1991, in Africa de Sud a fost adoptata o legislaţie prin care apartheid-ul a fost abandonat, iar primele alegeri democratice multirasiale au avut loc in anul 1994.
Vezi cum arata in prezent Cape Town, Pretoria, Bloemfontein şi Johannesburg...

Romania?
Nu poate construi o suta de metri de autostrada care sa reziste mai mult de 365 de zile.
Intr-o lume a globalizarii rapide, daca nu construieşti romaneşte acum, nu vei mai construi niciodata.
Pentru ca nu va mai avea cine...