Cum o duc golanii si curva milionarului Ioan Rus?...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 11.06.2015 18:34 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

PSD şi Guvernul, prin ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune DA, Romania este o ţara de golani şi curve.

Ioan Rus nu a trebuit sa plece in Europa pentru a-şi intreţine golanii şi curva de acasa.
Ca membru marcant al PSD-ului ultimilor ani, Ioan Rus a caştigat, conform declaraţiei de avere din 2014, 539.483 lei ca administrator la S.C. R.M.B. Inter-Auto SRL, plus 530.278 lei tot ca administrator, dar la S.C. Autosincron S.R.L..
N-a mai caştigat ca profesor la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, pentru ca şi-a luat o vreme concediu fara salariu.
La banii aia se mai adauga dividende, 894.000 lei de la Autosincron, in vreme ce de la Unicredit Ţiriac Bank S.A. a facut o pauza la 0 lei...
Nevasta, Carmelita Lucia, a caştigat puţin, doar 24.036 lei, ca medic la Direcţia de Asistenţa Sociala şi Medicala din Cluj Napoca.
Are, ca orice pesedist adevarat, şi o colecţie de tablouri şi obiecte de arta de 53.600 euro, acumulata in anii de restrişte 1995 - 2014.
Omul sta chiar bine cu banii daca a imprumutat Ria Meridian SRL cu 2.481.895 lei...
Fiica lui Ioan Rus este casatorita cu Vasile Puşcaş, patronul firmei de salubritate Florisal din Satu Mare.
Alex Rus, fiul lui Ioan Rus, conduce un Range Rover Vogue de 100.000 de euro, deţine un apartament de 80.000 de euro, iar la implinirea varstei de 24 de ani a primit cadou hotelul Meridian din Cluj-Napoca.

Aşadar, golanii şi curva milionarului pesedist Ioan Rus o duc greu cu banii caştigaţi de la cules de capşuni şi la şters funduri de babe şi moşnegi din toata Europa.
Şi apropo de declaraţii, poate inţelegeţi cum, la 29 iunie 2012, ministrul de interne Ioan Rus a luat apararea premierului Victor Ponta, afirmand: „De la Aristotel şi Platon, toţi cei care au scris teze de doctorat pe filosofie, pe politica, pe ştiinţe sociale, toţi au plagiat. Repet, de la Aristotel incoace şi Platon, pe tehnic de la Newton şi Einstein, toata lumea a plagiat".

Este Romania este o tara de golani si curve sau nu?...