Pe cine deranjeaza cum se imbraca Prima Doamna?...

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 07.07.2015 21:28 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

De vreo cateva luni, gura lumii sloboda de-a lungul şi de-a latul Romaniei a pornit la malaxat un alt subiect de importanţa naţionala.
Evident, au aparut şi haitele de analişti mioritici şi constituţionali...
Şi, pana la urma, n-ar fi nimic de reproşat. Este democraţie, exista libertatea de exprimare, fiecare poate spune ce-l doare şi unde-l doare.
Numai ca toata povestea se transforma pe zi ce trece intr-un scenariu politic şi malefic de dimensiuni mocirloase, cu actori articuland zilnic strigaturi şi interjecţii pe unde apuca, şi care parca inhaleaza de fiecare data cate o gura de gaz de la conducta intercontinentala a ruşilor sau de la eşapamentul dosnic al lui Dan Voiculescu, pus la grea incercare pe acolo pe unde-şi duce nopţile şi zilele...

Ţinta barfei interesului naţional nu este nimeni altcineva decat Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis.
Nu-i place, domle, romanului, cum se imbraca Prima Doamna, nu e constituţional, zic unii, e vina lui Traian Basescu, spun alţii, este un gest antiromanesc, un semn al corupţiei generalizate a spaţiului politic şi administrativ...

N-am stat sa ascult şi sa vad toate cocalarele şi botezaţii cum işi dau cu parerea.
Exista, din fericire, telecomanda.
Şi pot muta cu uşurinţa pe Animal Planet, unde sunt emisiuni cu personaje mult mai de bun simţ decat la multe dintre imitaţiile ieftine de showuri autohtone.

Pana la urma, pe cine deranjeaza cum se imbraca Prima Doamna?...
Pe Corina Creţu? Pe Daciana Sarbu? Pe Dana Nastase? Pe Nina Iliescu? Pe Mihaela Dragostea Mea, pardon, Geoana? Pe Adina Valean? Pe Rovana Plumb?

D-ACI ANAlizeaza specialiştii şi postacii PSD-ului...

Daca e vreo rochie de un milion de euro?...