Un grup de CRIMA ORGANIZATA vrea sa scufunde ROMANIA doar pentru a nu intra la INCHISOARE!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 13.03.2018 22:14 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Monica Macovei:

”Nicio lege „anti-defaimare” inventata de Dragnea nu va putea şterge un adevar: este un condamnat definitiv pentru frauda electorala şi un inculpat. Adevarul este ca PSD&ALDE, Dragnea&Tariceanu vor sa scape de dosare penale, sa nu fie anchetaţi şi eventual condamnaţi. Chiar ei sunt cei care „defaimeaza” ţara, care fura ţara, care mint la Bruxelles şi ne tradeaza pe toţi.

Ma bucur daca ii produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevarul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale. Voi continua sa spun adevarul: “statul paralel” este grupul de crima organizata PSD&ALDE condus chiar de Dragnea şi Tariceanu, aceasta este “caracatiţa care a sugrumat Romania”.

Legea „anti-defaimare” inventata de Dragnea nu va fi doar impotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplauda şi nu se inclina in faţa infractorilor din politica, aşa cum a fost ovaţionat Dragnea la ultimul Congres al partidului.

Politicieni din PSD&ALDE au spus deja ca protestatarii au facut rau Romaniei. O minciuna imensa, dar utila pentru ca partidul-stat sa-şi justifice legea anti-defaimare. Magistraţii care au semnat memoriul impotriva legilor justiţiei şi au protestat faţa de modificarea Codurilor penale vor fi sancţionaţi şi ei de legea anti-defaimare? Şefa DNA, despre care ministrul-doctor in drept a spus ca a afectat imaginea Romaniei, este numai buna de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?

Toţi cei care atrag atenţia ca un grup de crima organizata vrea sa scufunde Romania doar pentru a nu intra la inchisoare sunt cei care işi apara ţara, nu o defaimeaza”.