Nu va faceti iluzii de negociere. Acesti oameni sunt niste TERORISTI. Nu au scrupule sau limite!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 15.03.2018 07:51 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Catalin Tenita:

”Ceea ce a facut Rusia in Marea Britanie se numeste terorism de stat.

Ceea ce a facut grupul infractional organizat de la putere in Romania, de un an si ceva, se numeste terorism media. Sau terorism de partid impotriva propriei tari.
Acapararea si falsificarea agendei publice. Ridicarea la rang de probleme principiale a chestiunilor personale ale unui grup de infractori. Eliminarea din discutia publica a problemelor reale curente sau legate de dezvoltarea acestei tari. Eradicarea conceptelor de valoare, meritocratie, onestitate in functiile publice. Acuzarea propriei populatii care nu e de acord cu mijloacele folosite. Culpabilizarea unor entitati evanescente pentru insuccesele proprii. Atacul dat asupra unor institutii esentiale ale statului (justitie), inclusiv prin mijloace legislative.
Toate acestea sunt acte de terorism. De infricosare continua a dusmanului. Dusmanul suntem noi. Cei care credem in anumite valori.

Iar ieri, cu difuzarea la 4 televiziuni in acelasi timp, grupul terorist a incercat un 11 septembrie. Un atac masiv in forta. Inclusiv cu concursul postului national, platit din bani publici.

Scriu asta ca sa fie clar un lucru: nu are sens sa ne facem iluzii de negociere. Acesti oameni sunt niste teroristi. Acesti oameni nu au scrupule sau limite. Au un obiectiv pe care si-l urmaresc obsesiv.
Iar cand vor pierde, caci de pierdut vor pierde, sa nu uitati ca toti cei care au fost alaturi de ei au fost complicii unor teroristi. Care nu merita o a doua sansa. Care nu merita sansa unui dialog rational. Pentru ca nici ei nu o ofera acum. Pentru daca ei ar castiga, si-ar elimina dusmanii complet”.