Cine nu fura cu PSD e impotriva ROMANIEI!... Infractorul Dan VOICULESCU cere SERVICIILOR SECRETE sa verifice PRESA ANTI-PSD!!!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 30.09.2018 20:29 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Dan Voiculescu:

Imi asum ca toate site-urile şi ONG-urile platite pentru a ma injura işi vor intensifica atacurile, lucru ce nu ma opreşte din a spune ceea ce gandesc. Un grup ocult care nu işi asuma public identitatea concreta şi nici nu anunţa transparent sursele de venituri doreşte promovarea anumitor oameni şi anumitor interese. Este un scenariu pe care l-am mai vazut in istoria recenta a Romaniei.

Grupul este format din publicaţiile online G4Media, NewsWeek, PressOne, DacNews, Comisarul şi EpochTimes, toate avand un trafic lunar estimat de peste 9.000.000 de vizite, care, din pacate pentru ei, petrec o medie de sub 2 minute pe website, cu o rata de respingere intre 60% şi 80% (ceea ce ar trebui sa le dea de gandit) şi 296.000 de fani pe Facebook (in timp ce Mircea Badea, singur, are peste 300.000 de fani).

Toate aceste site-uri au avut o creştere susţinuta şi simultana in perioada aprilie-august 2018, unele dintre ele ajungand la dublarea vizitelor de pe site. O astfel de creştere brusca este urmarea unei infuzii de capital substanţial. Ceea ce este şi mai interesant este ca toate aceste publicaţii sunt susţinatoare ale lui Dacian Cioloş şi ale apropiaţilor sai.

Faptul ca majoritatea publicaţiilor din Romania au culoare politica nu este o noutate pentru nimeni, dar de aici pana la susţinerea unor interese ce doresc dezbinarea romanilor (pentru a-şi promova mai uşor interesele proprii) este o cale foarte lunga. Atrag atenţia Guvernului ca unul dintre rolurile importante ale sale este acela de a asigura o stabilitate economica, sociala şi politica in ţara. Orice acţiune netransparenta care nu işi declara sursele de finanţare, care nu işi asuma deschis rolul partizan, merita o atenţie speciala din partea Guvernului şi a serviciilor de informaţii. In acelaşi timp, actuala putere sa nu se mire daca vor inregistra scaderi in percepţia publica la capitolul incredere şi le recomand transparent, public, cinstit şi prin asumare, sa raspunda la aceste pericole prin acţiuni concrete.

Ma intreb daca puterea formata din PSD şi ALDE au la ora actuala un grup similar care sa se contrapuna grupului menţionat mai sus, un grup real de presa care sa aiba 30.000.000 de vizitatori in loc de 9.000.000 şi care – şi asta este o condiţie impusa de mine – sa nu faca altceva decat sa prezinte adevarurile din societatea romaneasca, fara frica, cu demnitate, in numele onoarei, avand ca singur scop protejarea intereselor poporului roman.

De altfel, am reţinut cu multa satisfacţie indemnul preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, care şi-a asumat public determinarea de a face ca America sa fie a americanilor.

Şi eu imi doresc ca Romania sa fie a romanilor.