SPITAL din TIMISOARA, LAGAR de CONCENTRARE pentru unii BOLNAVI, CONDITII de LUX pentru ALTII. Ghici pentru cine!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.02.2018 14:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Nicolae Robu:

”ADEVARATA FAŢA ACTUALA A SPITALULUI DE BOLI INFECŢIOASE DIN TIMIŞOARA!

In mediul online şi pe posturile naţionale TV fac valva nişte poze din Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara. Din pacate, acele poze sunt actuale şi prezentarea lor este legitima. Ceea ce este, insa, incorect este ca nu se spune ca cea mai mare parte a Spitalului are deja alta faţa, aşa cum puteţi vedea in pozele de mai jos. Dupa zeci de ani -aproape o jumatate de secol!- in care nu s-a facut nimic, acum se desfaşoara o mulţime de lucrari! Şi asta, pt ca, in timp ce predecesorilor decidenţi de pe parcursul acelor zeci de ani nu le-a pasat, MIE IMI PASA! Ironia sorţii este, ca de obicei, ca nimeni nu a spus nimic cand nu s-a facut nimic, vinovaţii nefiind deranjaţi, valva este acum cand se face şi multe sunt deja facute! Dar, eu merg inainte cu fruntea sus! Cu conştiinţa impacata ca mi-am facut şi imi fac datoria!

P.S. Conducerea spitalului mi-a explicat ca a fost nevoita sa cazeze bolnavi in acele saloane groaznice -acesta este termenul pe care-l consider potrivit realitaţii!-, neavand alternativa (saloanele in discuţie sunt deja intrate in reabilitare, le-au fost schimbate uşile şi geamurile şi razuiţi pereţii in vederea zugravirii; in curand, şi ele vor arata ca cele din pozele de mai jos)”.

P.S. Voichita Lazureanu, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes este preşedinte la Organizaţia de Femei a PSD Timişoara...