PERCHEZITII. DROGURI expediate din SPANIA, in colete, distribuite in ARAD, TIMIS, CARAS-SEVERIN si MEHEDINTI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.01.2018 19:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de combatere a criminalitaţii organizate din Timişoara şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare specializata in trafic de droguri de risc şi mare risc.

Au fost ridicate aproape1.400 de comprimate de ecstasy, 200 g.de cannabis, 5 g. de cocaina şi 2.100 de lei, iar 4 persoane au fost reţinute.

 La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Brigazii de Combatere a Criminalitaţii Organizate Timişoara, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Romane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T - S.T. Timişoara, au prins in flagrant delict trei barbaţi, cu varste intre 21 şi 25 de ani, in timp ce incercau sa comercializeze droguri de mare risc.

 Pentru documentarea activitaţii infracţionale, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare in municipiul Timişoara.

 In urma acţiunii de prindere in flagrant şi a percheziţiilor efectuate, au fost ridicate 1.380 de comprimate de ecstasy, 200 de  grame de cannabis, 5 grame de cocaina, precum şi cantare, grindere şi 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

 Din cercetari, a reieşit ca persoanele fac parte dintr-un grup infracţional specializat in traficul intern şi internaţional, comercializarea şi consumul de droguri de risc şi mare risc.

 Astfel, liderul gruparii, barbatul de 25 de ani ar fi preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional.

Ulterior, atat el, cat şi ceilalţi membri ai gruparii, le-ar fi distribuit pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad.

 Faţa de trei persoane a fost luata masurareţinerii, pentru 24 de ore.