PERCHEZITII. De la ILFOV pana la TIMIS, tot ROMANUL face EVAZIUNE FISCALA!... Ca daca munceste cinstit i se impoziteaza si ouale!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2018 10:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii specializaţi in investigarea criminalitaţii economice din Timiş efectueaza 8 perchezitii domiciliare pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi şi Ilfov, la sediul unor societaţi comerciale şi domiciliile unor persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 822.000 de lei, prin evaziune fiscala.

La data de 16 mai a.c., politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timiş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Tribunalul Timiş, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov, efectueaza 8 perchezitii in Timiş, Mehedinţi şi Ilfov.

Percheziţiile se desfaşoara in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timiş, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de evaziune fiscala.

Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca, in perioada ianuarie – iunie 2016, in calitate de reprezentanţi ai unor societaţi comerciale, ar fi emis facturi fara acoperire, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligaţiilor legale faţa de bugetul consolidat al statului.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de aproximativ 822.000 de lei.