Nicolae ROBU este un MITOMAN de PROFESIE care tine captiv un oras intreg. O spune Sorin GRINDEANU, fratele de cruce USL!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.04.2018 21:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Fostul prim-ministru al Romaniei, supranumit premierul 13-14, pe vremea caruia au avut loc cele mai mari proteste de strada din Romania de dupa 1989, fost viceprimar al municipiului Timişoara, care s-a remarcat printr-o eterna obedienţa şi lichelism politic şi administrativ, cel care a ajuns parlamentar facand campanie pe spinarea Spitalului de Copii din Timişoara, care pana in prezent a ramas tot la stadiul de promisiune, ”independentul” numit in fruntea unei instituţii de stat s-a trezit şi vorbeşte. I-a trecut jena şi bataia de joc pe care le-a adus in Romania impreuna cu Liviu Dragnea... Uite-l ca a uitat ca au facut campanie impreuna pentru Primaria Timişoarei, pe vremea cand erau fraţi de cruce USL-ista...

Sorin Grindeanu:

”Timişoara, anul 2018 – nu exista contract de dezinsecţie şi deratizare (de fapt, nu exista de aproape cinci ani). Timişoara, tot 2018 – ninge masiv, nu se d eszapezeşte. Tot Timişoara, tot 2018 – tramvaie renovate cu sute de mii de euro se strica din doua in doua zile. Aceeaşi Timişoara, acelaşi 2018 – nici macar nu a fost demarata procedura de achiziţie a serviciului de colectare a deşeurilor stradale, contract care expira in luna august a acestui an. Pentru toate acestea, dintr-un birou in care temporar sta un domn, se ţipa isteric şi se arata cu degetul vinovaţi imaginari: angajaţi ai primariei, viceprimari, consilieri, timişoreni, guverne, parlamentari, poate chiar şi extratereştrii. Cred ca aţi inţeles cu toţii despre cine este vorba şi cunoaşteţi talentul cu care vremelnicul edil se ascunde in spatele eşecurilor. Ultima declaraţie, nu nefericita, ci de-a dreptul mincinoasa a acestui trist personaj, este legata de semnarea unui contract cu RETIM (ştiţi, acea societate care i-a cumparat un Mercedes cu 75.000 de euro), contract pe care, susţine personajul cu pricina, l-aş fi semnat eu. Ei bine, pentru ca toate au o limita, trebuie sa ştiţi şi sa vedeţi (in facsimil) semnatura pusa chiar de el in 2014 pe contractul cu societatea de salubrizare fara a avea o hotarare de Consiliu Local in acest sens!

Inca o dovada concreta a faptului ca avem de-a face nu doar cu un narcisist, ci cu un mitoman de profesie care tine captiv un oras intreg. Acest Narcis, era sa spun Nicolae, joaca si de aceasta data un teatru ieftin.

Acum suntem in 2018 şi contractul amintit mai sus expira in luna august, iar proceduri pentru o noua licitaţie nu au fost demarate inca. Sa se pregateasca vreo incredinţare directa? Sa se plateasca nişte datorii pentru Mercedesul cu pricina? Nu ştiu, intreb. Sau poate este doar o noua dovada de incompetenţa crasa.

Oricum prin Timisoara se fac deja pariuri ca vom avea un nou contract prin incredintare directa. Ramane sa urmarim daca asa se va intampla”.