De ce-si bate joc PSD de TIMISOARA?... De ce defileaza PSD in ROMANIA?... De ce ROMANIA nu mai are nici o sansa in fata STATULUI MAFIOT al PSD-ului?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.12.2017 11:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Razboiul Zilei

Statul Mafiot al PSD-ului a invins şi acum scuipa pe toate gaurile spre rataciţii care mai cred ca se poate schimba ceva... Nici nu poţi fi altceva, intr-o ţara in care Partidul Unic şi Sfant deţine toate articulaţiile economice, sociale şi instituţionale. Daca vrei sa traieşti bine şi sa faci pe deşteptul privilegiat pe reţelele de socializare. E interesant ca unii care au fost, sunt şi vor fi hraniţi grosolan de la bugetul statului mafiot, intr-un fel sau altul, sunt tocmai cei care sunt aparatorii ”statului de drept” poreclit democraţie originala de parintele spiritual Ion Iliescu, cu voia dvs, ultimul pe lista...

In vreme ce PSD defileaza in societatea romaneasca calcand pur şi simplu peste cadavre, mai multe eminenţe  cenuşii din Timişoara sunt interesate de cum sa-i mocirleasca pe cei care, de bine, de rau, mai fac galagie  impotriva tavalugului PSD care ingroapa Romania.
Unii sunt de la PNL, pe care nici in basca nu-i doare, deşi ar trebui sa fie opoziţie... Numai ca prietenii ştiu de ce...
De aia şi arata Timişoara cum arata, ca s-au ingramadit toţi mintoşii la PNL şi fac pe principialii naravaşi de la  USL&FSN...
Evident, guriştii Timişoarei sunt nişte privilegiaţi ai statului paralel instaurat in Romania şi denigreaza tot ce le-ar putea afecta starea de graţie pe care o traiesc. 
N-au muncit in viaţa lor, doar au supt de la ţaţa stramoşeasca, in vreme ce se bat cu palmele pe burţile patriotitarde şi satisfacute de privilegiaţi şi pensionari speciali.
Poate tocmai de aceea sunt şi supervizaţi de Radu Tinu, printre alţii...
Cine se aseamana, se aduna, nu-i aşa?...  

Nu poţi umbla pe strada mana de mana cu PSD, sa vina şi banii fara numar şi fara controale şi sa fii şi virgin...

Linişte!... Linişteee!... Staţi cuminţi la locurili voastre şi mancaţi-va ca romanii!... Ca doar mancatorii privilegiaţi, ipocriţi şi complici vor ramane urmaşi pe plaiurile fascinante şi eterne, meandrele concretului şi sinergia faptelor ale societaţii socialiste multilateral privatizate!...

Alin Andrei Gorscovoz: O informatie de ultima ora m-a scos din amorteala acestor zile : una din vechile mele  cunostiinte va participa la intalnirea pe care o va avea premierul Mihai Tudose maine la ora 11 cu  reprezentantii unor O.N.G.-uri care protesteaza ...Timisoreanul Laurentiu Stefanescu ca reprezentant al  Initiativei Timisoara ...In aceste conditii rezultatul acestor discutii si ce va urma este previzibil pt mine  ..vor urma negocieri la diverse paliere , pe fata sau ascunse, in tara si in strainatate , pentru a se evita un  an 2018 "incendiar" cu consecinte imprevizibile ...
Fiind sfarsit de an e bine sa avem o gandire pozitiva si sa privim viitorul cu optimism ...

Viorel Coifan Cine este Laurenţiu Stefanescu? Dar Initiativa Timişoara?
Alin Andrei Gorscovoz Noul val al dreptei din Timisoara...
Viorel Coifan Care dreapta? Exista un document programatic, un program de acţiune? Chiar sunt curios.
Alin Andrei Gorscovoz Au semnat asa zisa noua proclamaţie de la Timisoara in primavara acestui an..
Viorel Coifan Mulţumesc, am sa ma documentez.
Viorel Coifan M-am lamurit. Laurenţiu Ştefanescu, Sika, Forţa Civica. Am o senzaţie de deja vu dar ramane un  subiect serios atitudinea PNL.
Ovidiu Virgil Draganescu Aia cu noua proclamatie e o gluma? Am citit si eu ceva pe fb, dar ceva agramat, un  analfabetism politic si juridic de toata jena.
Rada Rogojan laurentiu a fost membru fondator la urr,nr, fc, M10, acum se erijeaza in eminenta cenusie a usr.  Toate formatiunile in care a activat au dat chix spectaculos. Cred ca pe multi ar trebui sa-i puna pe ganduri  faptul ca se erijeaza in conducatorul #rezist din Tm
Ovidiu Virgil Draganescu Chiar, a auzit cineva numele astea?
Alin Andrei Gorscovoz a raspuns · 5 raspunsuri · 2 ore
Ioan Mitiu Ce drac de negocieri sa urmeze?
Radu Tinu Scandalagiu de profesie........
Daca Nemtalaul nu face meditatii.......isi pierde timpul cu Liviu Mihaiu si alde asta........

Andrei Vacaru:
1. Eu cand merg la protest, impreuna cu altii ca mine, o fac pentru ca imi afecteaza viata, familia, afacerile,  slujba sau imaginea de sine. O fac in nume personal si imi reprezint, cel mult familia.
2. Niciodata, dar absolut niciodata in timpul protestelor nu am delegat pe cineva sa ma reprezinte pe mine sau  familia mea.
3. Pe timpul protestelor de la Timisoara au existat tendinte de confiscare sau diluare a protestelor: chemari la  proteste de pe doua conturi, Timisoara Civica si Initiativa Timisoara, in spatele carora sta un singur individ.  Acelasi care, de la microfonul plasat in fata operei, avea un discurs de "lider", taxat de fiecare data. Acest  individ nu ma reprezinta pe mine, mai ales ca ii cunosc caracterul.
4. Daca ii intrebati pe cei ce au fost la proteste cine e Laurentiu Stefanescu, poate ca peste 80% nu vor sti sa  raspunda. Cei care stiu, sunt oameni care se disociaza automat de figura lui pentru ca a fost pus de Sorin  Ovidiu Vantu sef la Gelsor Timisoara, fond care tranzactiona banii din teapa FNI. Si care ii cunosc si  toxicitatile de la URR, FC, M10 sau USR.
5. Incercarile individului de a parea ce nu este s-au "implinit" acum ceva timp cand, cu emfaza, declara ca a  constituit o megaconfederatie de ONG-uri. De fapt nici o mana de indivizi, cu care nu a putut si nu va putea sa  organizeze vre-odata un miting anti ce vrea el. Iar umflatura asta cu pretentii civice si peste care s-a pus sef  a pus-o langa alte umflaturi intr-un meganimic care i-a trimis o scrisoare lui Tudose.
6. Megaumflatura asta nu reprezinta pe nimeni din motivele enumerate mai sus: cel putin un individ cu probleme  de buna credinta si competenta si un background insipid care nu reprezinta strada. Fara a avea un mandat in  spate si fara o misiune clara, delegatia de fasaitori va avea acelasi simbol pentru PSD precum UNJR cu care a  mitilat legile justitiei.
7. Strategic, intalnirea cu Tudose va avea rezultatul anticipat de cei mai multi: pe Tudose il leaga mai multe  de partid decat de miscarea #rezist, Dragnea si Tariceanu i-au luat de sub nas Monitorul Oficial unde ar fi  putut sa apara mult-doritele prorogari ale legilor justitiei, iar ceea ce se stie deja, PSD a fost insensibil la  600000 de oameni in strada, nu se va speria de 7 "emanati" fara reprezentativitate.
PS Daca vrei sa-l bati pe Goliat invata de la David ce ai de facut: nu te bati cu regulile lui, nu negociezi, ii  folosesti slabiciunile si ii dai lovitura fatala cand se asteapta mai putin. Daca vrei.