Challenging Tomorrow. Provocarile pe care le presupune ziua de maine in diferite domenii...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.11.2017 08:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

TEDx revine in Timişoara. In 25-26 noiembrie va avea loc evenimentul TEDxPiaţaVictoriei Challenging Tomorrow.

Ziua de 25 noiembrie va fi marcata de organizarea conferinţei TEDxPiaţaVictoriei, care se va desfaşura in Sala Multifuncţionala a Consiliului Judeţean Timiş, iar 26 noiembrie va aduce in faţa timişorenilor TEDxPiaţaVictoriei Adventures.

TEDxPiaţaVictoriei Adventures presupune crearea unui context prin care persoanele care participa la conferinţa, şi nu numai, primesc acces la diferite workshop-uri, training-uri, oameni şi locuri care fac comunitatea lor un spaţiu dinamic.

Tema abordata de catre organizatori este Challenging Tomorrow şi işi propune sa aduca in discuţie provocarile pe care le presupune ziua de maine in diferite domenii precum educaţie, viaţa sociala, arta, technologie, ştiinţa şi altele.

Pe scena TEDxPiaţaVictoriei vor urca: Andrei Ţarnea - Comisar general sezonul Romania-Franţa, Amalia Gaiţa - Artist vizual, Radu Motişan - fondator uRADmonitor, Psihotrop - artist hip-hop, Manuela Strinu - gazda evenimentului şi alţii

Biletele vor fi disponibile incepand de pe 15.11.2017, pe www.tedxpiatavictoriei.ro/bilete.

Timişoara este şi a fost intotdeauna un punct de reper important in ceea ce priveste inovarea şi raspandirea ideilor noi.
TEDxPiaţaVictoriei doreşte sa continue aceasta tradiţie şi sa puna oraşul şi pe harta TED - Ideas worth spreading (en. Idei care merita sa fie raspandite).
Experienţa unica pe care o poţi trai la TEDxPiaţaVictoriei este data de speakerii live, performeri,  vizionari TEDTalks şi sesiunile de networking care au ca scop conectarea ta cu alţi oameni din comunitatea locala.