Cele mai periculoase ORASE din judetul CARAS-SEVERIN. Vezi localitatile fruntase la infractiuni in 2017!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.02.2018 09:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Judeţul Caras-Severin, cu 48,56, se afla in categoria judeţelor cu coeficient de criminalitate SCAZUT, in 2017.

Coeficientii de criminalitate  specifica se calculeaza pentru un an calendaristic prin insumarea valorilor  regasite la rubrica volumul criminalitatii specifice faptelor de talharie (total) si furt din societati  comerciale, calculandu-se inclusiv media nationala, respectiv judeteana, pe baza datelor statistice inregistrate  de structurile de cazier si evidenta operativa.

In Regiunea Vest, judetul Timis are un coeficient de criminalitate RIDICAT, de 163,97, ca si Hunedoara - 112,10.
Iar judetul Arad, cu 76,31, este coeficient de criminalitate MEDIU.

Vezi şi... TOPUL CELOR MAI PERICULOASE JUDETE din ROMANIA in 2017!... Vezi judetele cu coeficient RIDICAT de  CRIMINALITATE!...

La nivel de judeţ, se pastreaza tendinţa naţionala ca oraşele reşedinţa de judeţ, unde se concentreaza  instituţiile statului, sa fie şi zone cu coeficient ridicat de criminalitate.

In 2017, Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Moldova Noua, Oţelu Roşu şi Oraviţa au ramas cu un coeficient de  criminalitate RIDICAT, ieşind din topul din 2016 localitaţile Anina şi Farliug, care au trecut direct la un  coeficient de criminalitate SCAZUT...

Coeficient de criminalitate MEDIU, in judeţul Caraş-Severin, tot in 2017, au avut Baile Herculane, Ezeriş şi  Rusca Montana, dupa ce in 2016 erau doar Ezeriş şi... Bauţar.