Cainii latra, caravana CONSILIULUI JUDETEAN trece mai departe. 2.100.000 lei pentru BISERICA de la judetul TIMIS!... Sa fie primit!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.05.2018 06:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 30 mai 2018, ora 10:00, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ, cu urmatoarea ordine de zi:
1.    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.36/27.03.2013 privind aprobarea concesionarii unor terenuri din perimetrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara si a documentatiei aferente.
2.    Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii unui bun imobil din domeniul public in domeniul privat al Judetului Timis, in vederea demolarii.  
3.    Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii unor active fixe corporale din domeniul public in domeniul privat al Judetului Timis in vederea demolarii.
4.    Proiect de hotarare privind aprobarea insuşirii completarii inventarului bunurilor care alcatuiesc domeniului public al Judeţului Timiş.
5.    Proiect de hotarare pentru aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.134/2017 privind aprobarea solicitarii trecerii unor imobile din domeniul public al Statului, aflate in administrarea Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul de Politie Judetean Timis, in domeniul public al Judetului Timis si administrarea Consiliului Judetean Timis.
6.    Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrare a unui imobil situat in Bastionul Theresia Timişoara, Muzeului Naţional al Banatului.
7.    Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis asupra intentiilor de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
8.    Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori  de transport rutier.
9.    Proiect de hotarare privind aprobarea componentei Comisiei paritare pentru asigurarea propunerilor de atribuire a serviciului de transport public de persoane prin servicii regulate si de atribuire a licentelor de traseu.
10.    Proiect de hotarare privind aprobarea alocarii unui sprijin financiar unitaţilor de cult aparţinand cultelor religioase recunoscute din judeţul Timiş, din bugetul propriu al Judeţului Timiş pe anul 2018.
11.    Proiect de hotarare privind  aprobarea modificarii Anexei Hotararii nr.195/30.09.2016 privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Adunarile Generale si in Consiliile de Administratie ale unor societati comerciale la care judetul Timis este actionar.  
12.    Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Centrului de Cultura şi Arta al Judeţului Timiş.
13.    Proiect de hotarare privind achizitionarea de servicii juridice in vederea reprezentarii Teatrului pentru Copii si Tineret „Merlin”Timisoara in fata instantelor de judecata.
14.    Intrebari, interpelari.