BEBELUS ascuns de PARINTI la FRONTIERA pentru ca organele de partid si de stat trebuie sa-si faca de lucru...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.05.2018 11:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timisoara au depistat un bebeluş ascuns de parinti sub o patura, pe bancheta din spate a unui autoturism, pentru a-l scoate ilegal din Romania, deoarece nu avea documente de calatorie.

In data de 08.05.2018, ora 23.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, cetateanul roman F. M., in varsta de 24 ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Bulgaria.
Alaturi de acesta, calatorea ca pasager P. M., in varsta de 22 de ani, ambii avand domiciliul in judeţul Dolj.
La controlul mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit un bebeluş, ascuns sub o patura, pe bancheta din spate a autoturismului.
In urma verificarilor, a rezultat ca bebeluşul ascuns, in varsta de un an şi cinci luni, este copilul celor doi, pentru care au prezentat un certificat de naştere eliberat de autoritaţile spaniole.
Cei doi au declarat ca intentionau sa-si duca copilul cu ei in Spania si au  apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente calatorie care sa le permita sa se deplaseze cu minorul in strainatate.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei celor in cauza si cercetarii sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.