A aflat si POLITIA judetului TIMIS ca se fura din BUZUNARE, GENTI sau POSETE in TIMISOARA! Si imparte SFATURI si... FLAYERE!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.11.2017 16:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiza şi Prevenire a Criminalitaţii Timiş impreuna cu poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au organizat in data de 10 noiembrie a.c. o acţiune pe linia prevenirii furturilor din buzunare.

Ca urmare a faptului ca, in ultima perioada de timp, in mijloacele de transport in comun, respectiv tramvaie, in zona centrala a municipiului Timişoara au avut loc mai multe  furturi din buzunare, genţi sau poşete, in data de 10.11.2017 intre orele 10.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalitaţii  impreuna cu poliţişti din cadrul Secţiei 1 Timişoara şi angajaţi ai R.A.T. Timişoara au derulat o acţiune  pentru informarea cetaţenilor cu privire la modul de comitere a acestor fapte.

Cu aceasta ocazie, au fost prezentate sfaturi practice privind adoptarea unei atitudini antiinfracţionale corecte si modul cum sa acţioneze in cazul in care sunt victime ale acestor fapte.

Totodata  au fost  inmanate cetaţenilor peste 1000 de flayere, iar in staţiile de tramvai au fost afişate autocolante cu mesaje informativ-preventive.