ROMANII, printre cei mai ZGARCITI din lume! Vezi unde traiesc CEI MAI BINEVOITORI OAMENI de pe planeta!... VIDEO

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 27.10.2016 07:20 | Publicat in EXTERN | Tipareste pagina

Myanmar, un stat distrus de razboi, conduce in topul generozitaţii, potrivit topului World Giving Index, ediţia 2016.
Locul 2 in clasament revine Statelor Unite, pe locul 3 se afla Australia, pe locul 4 - Noua Zeelanda, iar pe locul 5 - Sri Lanka.
Dintre europeni, Marea Britanie se afla pe 8, Germania pe 21, Franţa pe 81, Italia pe 82, Romania - pe locul 92, iar Ungaria pe 134. Pe ultimul loc se afla China.

Potrivit raportului efectuat de Charities Aid Foundation (CAF), clasamentul privind donarea de bani pentru acţiuni caritabile este condus tot de Myanmar, urmata de Indonezia, Australia, Malta şi Noua Zeelanda. Marea Britanie este pe locul 7, iar Statele Unite pe locul 13.
Romania este pe locul 93. Pe ultima poziţie se situeaza Maroc.

In clasamentul privind ajutarea unei persoane straine, pentru al doilea an la rand, locul intai este ocupat de Irak, in ciuda razboiului civil. Pe locul 2 este Libia, alt stat confruntat cu un razboi civil, pe locul 3 - Kuweit, pe 4 - Somalia, iar pe locul 5 - Emiratele Arabe Unite.
Statele Unite ocupa locul 9.
Romania este pe locul 46, deasupra Germaniei (56), Italiei (101), Franţei (116), Ungariei (128) şi Japoniei (138). Ultima poziţie e ocupata şi in acest top de China.

In topul mondial privind voluntariatul, Turkmenistan se afla pe locul 1, urmat de Myanmar, Indonezia, Sri Lanka şi Statele Unite. Romania este pe 133...