UVT Agroland TIMISOARA, obiectiv clar: TITLUL NATIONAL

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 23.09.2016 12:38 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

UVT Agroland Timişoara porneşte la drum in Campionatul Naţional de junioare, cu un obiectiv clar: titlul naţional.
La aceasta categorie, UVT Agroland Timişoara este vicecampioana naţionala şi dispune de o grupa puternica şi omogena, de care se ocupa antrenorul Bogdan Paul, fostul selecţioner al naţionalei de senioare a Romaniei.
Echipa de junioare s-a intarit in vara cu Bianca Paşca, de la CSU Medicina Targu Mureş, pentru postul de ridicator.

„Este o provocare sa revin ca antrenor in intrecerea juvenila. Am mai fost şi la lotul naţional de junioare, dar nu pentru o perioada de un an. Pot sa spun ca avem un colectiv frumos, care merita sa faca pasul catre marea performanţa. Experienţa mea la nivelul de senioare ma recomanda sa le indrum pe fete sa faca paşii corecţi pe acest drum”, a precizat antrenorul Bogdan Paul.

Tehnicianul este mulţumit de lotul pe care l-a gasit la Timişoara şi de modul in care s-au desfaşurat antrenamentele in ultimele trei saptamani.

„Fetele promit mult şi au evoluat constant in aceasta perioada. Au inceput sa inţeleaga ce imi doresc de la ele. Este foarte important ca s-au pus la punct la capitolul pregatire fizica, au lucrat foarte bine cu profesorul Tiberiu Puta. Din punctul meu de vedere, sigur ca ne batem la titlu, nu ştiu acum daca vom şi realiza acest lucru. Este un nivel de varsta pe care nu il cunosc foarte bine. Fetele trebuie sa iţi propuna obiective inalte şi trebuie sa işi doreasca sa devina campioane.”, a conchis Bogdan Paul.

Echipa de junioare a clubului a fost repartizata in Grupa G a Campionatului Naţional, alaturi de CSS Bega Timişoara, Westar Arad, Era Sport Oradea şi CSS Ştei (BH).
Fetele vor debuta in noul sezon pe teren propriu, duminica, ora 12:00, la sala Facultaţii de Educaţie Fizica şi Sport, in compania formaţiei Era Sport Oradea.

Lotul UVT Agroland Timişoara pentru sezonul 2016-2017

Jucatoare / Post / Anul Naşterii
Adelina Ungureanu (c) Extrema 2000
Larisa Vasilica Universal 1999
Petruţa Orlandea Centru 2002
Alexandra Daniloaia Coordonator 2002
Karina Murariu Extrema 2002
Doina Cojocaru Centru 1999
Bianca Paşca Coordonator 2000
Florina Murariu Extrema 2002
Romina Bolea Centru 2000
Andreea Vuia Libero 2000
Ruxandra Ulariu Universal 2000
Gabriela Traistaru Centru 2000

Staff tehnic
Antrenor principal: Bogdan Paul
Antrenori secunzi: Marius Roşu, Mircea Roşu
Preparator fizic: Tiberiu Puta
Fizioterapeut: Andrei Costea
Team-manager: Ovidiu Olariu