Judetul TIMIS va gazdui CEA MAI MARE COMPETITIE ECVESTRA din ROMANIA. PREMIILE puse in joc sunt de 237.900 EURO!...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 12.09.2017 13:36 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In perioada 13-24 septembrie, la Herneacova se va desfasura cea mai mare competitie de echitatie din Romania.

Herneacova International Jumping este un concurs de sarituri peste obstacole de 3 stele, organizat de Clubul de Echitatie Herneacova sub egida Federatiei Ecvestre Romane si a Federatiei Ecvestre Internationale.

“Pentru a ne asigura ca acest concurs este la cel mai inalt standard, am cooptat in stafful de organizare oameni cu o foarte mare experienta in domeniu. Spre exemplu, presedintele juriului de arbitri este Damaris Ismalun, din Franta. De asemenea, tot din Franta ii avem pe Michel Ismalun, care organizeaza obstacolele si probele, si pe Pierre Hantz, consultant in echitatie. Din Italia, il avem pe Stefano Morriale, unul dintre cei mai buni stable manageri”, a declarat directorul de concurs, Daniel Scornea.

La Herneacova International Jumping vor fi prezenti peste 200 de calareti din 19 tari din Europa si Asia si peste 450 de cai.
Concursul va avea 42 de probe, cu nivele diferite de dificultate: inaltimea obstacolelor poneste de la 1,2 metri si ajunge la 1,5 metri.
Premiile puse in joc sunt de 237.900 de euro: 98.000 de euro – in prima saptamana si 139.900 de euro – in a doua saptamana.