Dansatorii sportivi se intrec in trei competitii nationale

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 20.10.2016 09:10 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Dupa ce varfurile dansului sportiv romanesc s-au intrecut la Reghin, la Cupa Romaniei 2016, ocazie cu care Federaţia Romana de Dans Sportiv (F.R.D.S.) a sarbatorit 25 de ani de la infiinţare şi a premiat cei mai buni dansatori sportivi romani, campioni şi vicecampioni europeni şi mondiali, in acest weekend se vor desfaşura alte trei competiţii naţionale, evenimente cuprinse in calendarul competiţional al F.R.D.S.

Astfel, sambata, 22 octombrie, in Sala Sporturilor „Victoria” din Arad, se va desfaşura cea de-a VII-a ediţie a Cupei „Ballroom”, organizata de clubul aradean Ballroom Dance, sub egida F.R.D.S., cu sprijinul Primariei Arad şi D.J.T.S. Arad. Competiţia din vestul ţarii va cuprinde patru programe şi 34 de concursuri adresate tutror categoriilor de varsta şi la toate clasele valorice.

Tot sambata, dar la Baia Mare, va avea loc Cupa Castanelor, competiţie care se va desfaşura in Sala de Sport a Colegiului „Gheorghe Şincai”, un eveniment organizat de clubul Galactic Dance Studio, sub egida F.R.D.S. şi cu sprijinul municipalitaţii Baia Mare şi al Consiliului Judeţean Maramureş. Ca şi la Arad, sportivii se vor intrece in 34 de sesiuni pe categorii de varsta şi clase valorice.

A treia competiţie a weekendului, cea de la Iaşi, poate parea şi cea mai interesanta, deoarece la Cupa Iaşului şi-au anunţat participarea şi perechi din Republica Moldova, competiţia capatand astfel caracter internaţional.
Evenimentul ieşean, organizat de Reflex Dance Academy şi F.R.D.S., va cuprinde trei programe şi va avea 32 de concursuri pe mai multe categorii de varsta şi clase valorice.