Dansatorii sportivi romani se intrec in trei competitii nationale

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 30.09.2016 08:44 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In calendarul competiţional al Federaţiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.) figureaza pentru weekendul 1-2 octombrie nu mai puţin de trei competiţii, in care cei peste 12.000 de sportivi legitimaţi la Federaţie, dar şi alte sute de copii debutanţi, vor putea sa-şi demonstreze inca o data pregatirea şi maiestria pe ringurile de dans şi sa evolueze in clasament.

Astfel, in Sala Apollo din sectorul 3 al capitalei, se vor desfaşura sambata şi duminica, 1 şi 2 octombrie, Campionatul Studenţesc al municipiului Bucureşti şi Cupa Violet, organizate de clubul bucureştean Violet şi F.R.D.S., care vor reuni peste 40 de intreceri pe clase valorice şi categorii de varsta, in 6 programe de concurs.

Peste 30 de intreceri, in 4 programe, sunt programate şi la Cupa Magnum, ediţia a V-a, care se va disputa duminica, 2 octombrie, in Sala Polivalenta din Reşiţa, eveniment organizat de A.C.S. Magnum Team Reşiţa şi F.R.D.S.

A treia competiţie a sfarşitului de saptamana se va disputa tot duminica, 2 octombrie, in Sala Polivalenta din Mediaş, unde se va desfaşura Concursul Naţional de Dans Sportiv „Cupa Mediaş”, ediţia a X-a, in organizarea Clubului de Dans Sportiv „Magic of the Dance” Mediaş si F.R.D.S.
Competiţia medieşana va cuprinde nu mai puţin de 40 de concursuri structurate in 4 programe.