DANSATORI latino si standard din TOP 10 MONDIAL la DANCE MASTERS 2017 VIDEO

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 10.03.2017 09:26 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Dance Masters a ajuns la a 14-a editie.
Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta, in Bucureşti, in perioada 10-12 martie 2017.
Ziua de 10 martie va fi dedicata in intregime competiţiilor naţionale, iar zilele de 11 şi 12 martie vor fi dedicate intrecerilor internaţionale.

Se aşteapta peste 1500 de dansatori din 20 de ţari, care vor concura in faţa a 66 de arbitri din toata lumea, condusi de Marco SIETAS, Spania, pentru competiţiile cu licenţa WDSF, Cristian PARNESCU, pentru competiţiile de tip Open Internaţional şi competiţiile naţionale in 45 de competiţii de toate categoriile de varsta, informeaza Federatia Romana de Dans Sportiv.

DanceMasters reuneşte competitii internationale de dans sportiv in calendarul Federatiei Mondiale de Dans Sportiv – WDSF şi Federaţiei Romane – FRDS, şi este organizat in Romania inca din 2003, la initiativa Clubului de Dans Sportiv ”Pas in Doi”, a lui Bogdan Paun şi a Clubului de Dans Sportiv ”Phoenix”.

Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atat pentru adulţi, cat şi pentru copii (copiii beneficiaza de bilet cu reducere).
Biletele in sala şi pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim.

Inceputa la ediţia din 2014, organizatorii s-au gandit sa continue invitaţia lansata iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu deţin carnet de dansator la un club de dans sportiv), sa participe intr-o competiţie de vals vienez dedicata 100% amatorilor.
Trofeul poarta numele lui Titus Munteanu, un mare cautator de talente, o personalitate a televiziunii şi un adevarat susţinator al dansului sportiv din ţara noastra (al carui vicepreşedinte de onoare a fost).
In finalele galelor, vor dansa cei mai stralucitori dintre concurenţi, dansatori latino şi standard din top 10 mondial, in doua seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step şi samba, cha-cha, rumba, jive…
Armen Tsaturyan si Svetlana Gudyno, perechea latino numarul 1 in lume, revin la Bucuresti in acest weekend la Sala Polivalenta.