Cine sunt GIGANTII EUROPEI la BASCHET care vor veni in ROMANIA. La Cluj...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 06.03.2017 13:23 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Federaţia Romana de Baschet prezinta in cadrul unui infografic jucatorii-vedeta ai baschetului european care sunt aşteptaţi sa joace in Romania la Cluj-Napoca in cadrul FIBA Eurobasket 2017, cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in ţara noastra.

Spania, campioana europeana en-titre şi cea mai temuta adversara, va aduce in Romania vedete precum faimosul Pau Gasol – desemnat Most Valuable Player in diferite ediţii ale Cupei Mondiale FIBA sau Eurobasket, Ricky Rubio, Mark Gasol, Rudy Fernandez sau Sergio Rodriguez.
Recent, Sergio Llull şi-a exprimat deja dorinţa de caştiga cu Spania la FIBA EuroBasket 2017 a patra lui medalie de aur continentala.

Croaţia – dubla medaliata cu bronz la Campionatul European – va aduce giganţi ai baschetului ca Bojan Bogdanovic, desemnat cel mai bun marcator la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, iar Muntenegru va face spectacol cu jucatori vedeta precum Nikola Vučević sau Nikola Pavlicevic.

Cehia va aduce jucatori de elita precum Tomas Satoransky şi Jan Vesely, in timp ce Ungaria va veni la intalnirea Giganţilor cu baschetbalişti ca Adam Hanga, desemnat Most Valuable Player al etapei in Spania.

Incepand cu 6 martie, Federaţia Romana de Baschet va prezenta in fiecare zi pe pagina de facebook serialul profilurilor Giganţilor Europei care vor juca in Romania.

Pentru prima data in ultimii 30 de ani, Naţionala Romaniei va lupta alaturi de vedetele baschetului european la FIBA Eurobasket 2017, intr-un moment istoric pentru sportul romanesc.
Romanii au ocazia sa vada direct din tribune cele mai spectaculoase meciuri de baschet şi pot fi alaturi de echipa Naţionala, cumparand bilete pe www.eurobasket2017tickets.ro sau in reţelele Eventim, MyTicket şi BLT.