CEL MAI GALONAT JUCATOR al LUMII de BILIARD ARTISTIC va participa la TIMISOARA OPEN 2k17

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.10.2017 08:12 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Timisoara readuce biliardul pe harta elitelor sportului vestic in aceasta toamna.
In perioada 21-22 octombrie 2017, Clubul Sportiv „Jucatorul de Biliard – Asociatie” si Consiliul Judetean Timis organizeaza Timisoara Open 2k17, competitie ce reuneste jucatori de biliard profesionisti si amatori, din tara si strainatate.
Turneul se va desfasura la Club Black Box, in incinta Iulius Mall.

Timisoara Open 2k17, aflata la prima editie, il are ca invitat special pe Gabriel Visoiu, cel mai galonat jucator de Trick Shot (biliard artistic) al lumii, actualul campion mondial.
In palmaresul sau, figureaza sapte titluri de campion mondial la biliard artistic, titlurile de campion mondial UTS la Trick Shot 2016, Campion ESPN Trick Shot Magic 2016, WPA Biliard Artistic 2015 si titlul de campion mondial cu echipa Europei la Cupa Mondiala de Trick Shot, in 2010, 2011, 2012 si 2013.
Gabriel Visoiu este, de asemenea, presedintele Federatiei Romane de Biliard-Pool.

Formatul competitiei prevede un tablou cu 128 de participanti.
Se va juca 9Ball cu spargere alternativa, iar in primele faze ale competitiei va fi declarat invingator cel care ajunge primul la sapte jocuri castigate (7 din 13), in sistemul dublei piramide (pierzatorul a doua jocuri este eliminat).
Din faza saisprezecimilor (32 de jucatori ramasi pe tablou), noua jocuri castigate vor asigura accederea in faza urmatoare (9 din 17).

Participantii se pot inscrie pe site-ul oficial al competitiei, www.timisoaraopen.ro, pana in seara de vineri, 20 octombrie 2017, dar se accepta si inscrieri „tarzii”, efectuate vineri seara, la fata locului (Club Black Box, Iulius Mall).
Tinuta obligatorie pentru participanti este tricou polo, pantaloni si pantofi negri.