CEI MAI BUNI DANSATORI SPORTIVI din LUME vor concura pentru castigarea AURULUI MONDIAL. In ROMANIA... VIDEO

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 30.10.2017 09:16 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Bucurestiul imbraca haine de gala in weekendul 3-5 noiembrie si se pregateste pentru un spectacol sportiv stralucitor, DANCEFEST 2017, pe ringul Salii Polivalente.

Cei mai buni dansatori sportivi din lume vor concura pentru castigarea aurului mondial la categoria junior 2 latino, informeaza Federatia Romana De Dans Sportiv.
Un sfarsit de saptamana plin de dans si energie, eleganta si talent, competitia ne va introduce intr-o atmosfera specifica petrecerilor din anii '20, petrecerile Marelui Gatsby.

DANCEFEST va aduce, in premiera nationala, Campionatul Mondial junior II latino, reunind astfel sportivi din 5 continente si aproximativ 80 de tari.
Malaezia, Australia, Statele Unite ale Americii, China, Japonia, Filipine, Vietnam, Anglia, Franta, Spania, sunt cateva dintre tarile care si-au desemnat perechile in confruntarea mondiala, iar dintre tarile cu traditie in dansul sportiv - Rusia, Italia, Germania si, bineinteles Romania.

La ediţia 2017 a Campionatului Mondial de Juniori II vor participa campionii şi vicecampionii nationali din tarile respective prezente, Romania fiind reprezentata de perechile Eric Niţu-Antonia Iosub şi Andrei Petcu-Bianca Buzuleac.
Numarul sportivilor ce vor evolua la Sala Polivalenta se va ridica la aproximativ 2000.

In cadrul evenimentului se va desfasura si concursul international WDSF International Open Standard si Latino la categoriile de adulti si tineret, precum si competitii pe diferite nivele valorice si clase de varsta.

Competitia se va desfasura timp de trei zile, vineri, 3 noiembrie, incepand cu ora 11, iar sambata si duminica, 4-5 noiembrie 2017, de la orele 9:30.
La ora 19:30, spectacolul de gala si festivitatea de premiere.