CAMPIONII MONDIALI la DANS SPORTIV se aleg in ROMANIA. La DANSURI LATINO-AMERICANE...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 29.09.2017 07:36 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Polul absolut al dansului sportiv mondial se va muta in perioada 3-5 noiembrie in Sala Polivalenta din Bucureşti unde se va derula ediţia 2017 a Campionatului Mondial de Juniori II (14 – 15 ani) la secţiunea dansurilor Latino-Americane, o ediţie ce anunţa un numar record de participanţi.

Sportivi din 80 de ţari de pe 5 continente vor „lupta” pentru aurul mondial la Bucureşti sub privirile exigente a celor mai titraţi arbitri internaţionali ai momentului.

Fiecare ţara participanta va fi reprezentata de doua perechi,campioana şi vicecampioana.
Romania va fi reprezentata de perechile Eric Niţu-Antonia Iosub şi Andrei Petcu-Bianca Buzuleac, sportivi cu experienţa internaţionala, cu şanse reale la medalii, mai ales ca de aceasta data vor evolua „acasa” in faţa propriilor suporteri.

Odata cu acest Campionat Mondial se va desfaşura şi DANCEFEST, o consacrata competitie internationala de dans sportiv cu 13 ediţii naţionale şi 3 internaţionale, ceea ce va ridica numarul sportivilor ce vor evolua la Sala Polivalenta undeva la 2000.

Evenimentul sportiv din capitala va oferi foarte multe surprize atat iubitorilor şi cunoscatorilor de dans sportiv, dar şi celor care sunt mai puţin familiarizaţi cu aceasta disciplina.

Campionatul Mondial de Juniori II şi DANCEFEST 2017 sunt organizate Asociaţia Club de Dans Sportiv Alessia Dance din Bucureşti şi Dance Energy din Iaşi, sub egida Federaţiei Romane de Dans Sportiv şi a World Dance Sport Federation.