Vai, domnule Sorin GRINDEANU, PUPATORII de SERVICIU va saluta!... Te pup, nebunule!

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 26.04.2017 08:06 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Nici nu s-a aşezat bine Sorin Grindeanu pe fotoliul de prim-ministru, ca haita de pupatori  transfrontalieri din Timişoara şi din imprejurimi s-au repezit sa munceasca voluntar şi virulent.
Nu mai conteaza nimic, nici macar ca pupatorul de serviciu a fost pana de curand intr-o cu totul alta  barca politica.
Nu mai conteaza ca unii s-au manifestat virulent impotriva PSD şi s-au transformat peste noapte in  modele ale moralitaţii şi corectitudinii politice, justificandu-şi astfel opiniile, chipurile, de  cetaţean imparţial şi constructiv.
Unii chiar au simulat cate o impacaciune istorica, aşa de ochii lumii, pentru binele colectiv. Cum altfel?...

Nu mai conteaza nici ca Sorin Grindeanu a fost viceprimar in Timişoara pentru o perioada destul de  consistenta şi nu s-a remarcat decat printr-o absenţa stralucitoare şi o obedienţa generalizata.
Nu mai conteaza nici ca şi-a facut campanie electorala cu Spitalul de Copii (Da. Reuşim, dom  Grindeanu?...), parca prin 2012. Ca-i şi el tata, ca inţelege, ca face, ca drege, ca se va da peste cap. Şi, evident, lucrurile sunt aproape la fel ca atunci cand se lauda alaturi de alta eminenţa  cenuşie a PSD, Victor Ponta, cel care s-a maritat in Banat. Pardon, insurat...   
Nu mai conteaza ce a facut şi ce face PSD. Chestii la care eşti complice tacit, cand vorbeşti (asumat) doar de defectele celorlalţi, multe inventate şi motivaţionale, şi pe ale tale le ingropi adanc şi te prefaci ca n-au existat niciodata.
Nu mai conteaza nici ordonanţele 13-14 şi tot atacul PSD la justiţie, prin toate mijloacele posibile.
Tu eşti şeful Guvernului, n-ai a face nici cu miniştrii, nici cu ordonanţele de urgenţa.
Eşti doar un pescar incepator, care il insoţeşte pe Liviu Dragnea la o ştiuca de vorba.
Apropo, Liviu Dragnea cel condamnat penal, infractorul de care eşti aşa mandru, cu ştiuca in mana...

Nu conteaza nimic din toate astea şi multe altele, care vor exploda mai devreme sau mai tarziu, mai  ales cand Sorin Grindeanu va atinge cotele de popularitate ale lui Emil Boc şi Victor Ponta. Cu tot arborele genealogic.
Pana atunci, domnule Sorin Grindeanu, pupatorii de serviciu lucreaza asiduu.

Vai, şi ce vuiet şi ce larma, ca va primi Timişoara o bucata de asfalt pentru centura de sud. Pupatorii au marşat mai intens şi cu mai multa daruire patriotica. Mai ales ca PSD este recunoscut şi peste mari şi ţari ca ce spune aia şi face. Cam cum ai facut şi matale cu Spitalul de Copii...

Pupatorii sunt guralivi şi sunt plini de adjective, mai ceva ca Adrian Paunescu pe vremea lui Ceauşescu. Pana la urma, oamenii au nevoie de un crez, de un lider. Şi matale eşti alesul, mesianica apariţie pe cerul politicii banaţene.

Şi nu numai. Unii sunt inregimentaţi. Alţii sunt pur şi simplu. Se inghesuie din principiu. Poate apare un post mai cald pe undeva printr-un minister, pe la vreo agenţie de taiat frunze la caini  şi aşa mai departe.
Sau, daca nu, macar se pregateşte terenul pentru viitorul apropiat, pentru cand vei candida la fotoliul  de primar al municipiului Timişoara.
Pentru ca modelul Emil Boc trebuie urmat pana la capat, chiar daca cere unele sacrificii.
Sarut-mana boierule, pupa-ti-as talpile!...