ROMEXIT. Voteaza pentru iesirea Romaniei din Uniunea Europeana!...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 27.06.2016 10:32 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Sa spunem ca duminica va avea loc un referendum in Romania in care sa se voteze ieşirea Romaniei din Uniunea Europeana.
Care va imaginaţi c-ar fi rezultatul?...

Nu conteaza ce argumente pro şi contra vor fi aduse in discuţie.
Sa spunem ca PSD va marşa pe ”Nu ne vindem ţara” şi poveşti despre eterna şi fascinanta Romanie, despre cat de deştepţi suntem noi, romanii, dar nu ne lasa masonii, evreii, americanii şi europenii sa ne construim o ţara aşa cum doresc romanii, ca vor sa faca din Romania o colonie.
Ca mafia multinaţionalelor suge sangele poporului, ca Uniunea Europeana fura pe rupte din Romania, ca ţara romaneasca este cea mai frumoasa, cea mai deşteapta şi mai devreme acasa dintre toate ţarile de pe harta lumii.
Şi vor incepe sa planga toate televiziunile, ziarele şi interneturile despre cat de greu o duc romanii prin strainataţuri, cum justiţiile din democraţiile avansate le fura copiii şi-i da statului, despre cum Gogu munceşte pentru nişte marunţiş de dimineaţa pana seara ca un bou injugat sau despre badantele care şterg funduri de europeni şi despre umilinţa de a fi roman.

Cum va suna?...

In plus, in campania de pro şi contra-UE, celalalt partid, PNL, ar incepe sa balmajeasca şi sa incropeasca nişte propoziţii mai de doamne-ajuta.
Adica da, dar nu, poate ca, daca, plus strigaturi şi interjecţii cat incape in folclorul de strada şi de cocina.

Care va imaginaţi c-ar fi rezultatul?...
Pai, pe de o parte, in plus, romanii plecaţi la munca in strainatate n-ar vota pentru ca nu s-au inscris in registrul electoral.
Pe de alta parte, nu uitaţi ca PSD/USL a schimbat legea referendumului şi nu mai hotaraşte o majoritate in democraţie.
Pragul de prezenta la referendum a fost adus la 30 la suta din populaţia Romaniei şi ar decide o majoritate din acea mai puţin de o treime dintre cetaţenii Romaniei!...

Aşadar şi prin urmare, care va imaginaţi c-ar fi rezultatul?...