ROMANIA IMPOSTURII Se mai poate face ceva? Unde sunteti voi, vitejii mei?...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 09.07.2016 10:17 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Este aproape ireal ce se intampla in Romania, intr-o aşa zisa democraţie.
Care nu numai ca pare, dar şi este, doar o democraţie originala, de fanfaronada, o democraţie in care infractorii s-au integrat perfect in sistemul pus la cale de Ion Iliescu şi haita lui moştenitoare.

Dupa ce Victor Ponta şi-a batut joc de instituţiile statului şi a desfiinţat şi infiinţat comisii pentru a-şi acoperi şi legitima titlul de doctor obţinut prin plagiat, altfel spus furt, iata ca i-a venit randul, totuşi, sa traga linie şi sa dea socoteala.
Aşa ca, daca nu se intampla nimic neprevazut şi daca nu se va ingropa in nu ştiu ce harababura instituţionala, dupa finalizarea procedurilor legale, ministrul va semna ordinul de retragere a titlului de doctor fostului premier Victor Ponta, autodeclarat şi declarat de propaganda PSD cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa 1989.
Nici nu mai conteaza ca la ordinul lui şi in complicitate cu Ministerul de Interne, in 2012, a facut sa dispara, pur şi simplu, 3 (trei) milioane de romani cu drept de vot, care şi-au pierdut, peste noapte, buletinele de identitate...

Intorcandu-ne la doctorate, la impostura şi la ceea ce se numeşte Serviciul Roman de Informaţii, transformat şi pecetluit ca o cloaca infracţionala şi penala de actualul ambasador al Romaniei in SUA, George Maior, fostul pesedist numit de Traian Basescu in fruntea SRI, totul se transforma intr-o tragicomedie de proporţii catastrofale pentru Romania.

Academia Naţionala de Informaţii a SRI o tot scalda şi cu cat o scalda mai mult cu atat se ingroapa mai adanc in propriul rahat, care s-a tot adunat de-a lungul vremurilor la instituţia care ar trebui sa se ocupe cu... protejarea valorilor democratice si promovarea intereselor nationale ale Romaniei!!!...

Intr-o prima faza, 9 (noua) doctori, facuţi la apelul bocancilor de ”interesul naţional” Gabriel Oprea, au cerut sa renunte la titlurile de doctor...
Aşa ca uite cine sunt bufonii: fostul ministru de interne - Radu Stroe, fostul ministru al Apararii - Mihai Stanisoara, procurorul general adjunct al Romaniei - Bogdan Licu, fostul consilier prezidential pe probleme de securitate al lui Traian Basescu - Daniel Moldoveanu, fostul sef al Comisiei parlamentare de control al SIE - Romeo Raicu, fostul ministru al Economiei in Guvernul Ponta - Mihail Tudose, fostul primar al Sectorului 2 din Bucureşti - Neculai Ontanu, fosta secretara a ex-ministrului de interne Gabriel Oprea - Adela Loredana Popescu, nepoata lui Gabriel Oprea şi fosta avocata a lui Victor Ponta - Loredana Radu.

Şi mai sunt, cu siguranţa, o mulţime de nume pe listele pe care SRI va trebui sa le faca publice pana la urma integral şi cu toate anexele de rigoare.
Iar pe langa Academia Naţionala de Informaţii a SRI, mai sunt şi alte academii şi colegii naţionale care au tot dat diplome pentru cea mai mare parte dintre impostorii instituţionalizaţi ai Romaniei.
Sunt chiar şi profesori in şcolile Romaniei care au fost angajaţi pe baza de relaţii şi şpaga, care şi-au cumparat diplomele pe la diferite facultaţi, şi care n-au nimic in comun cu invaţamantul, fiind doar nişte impostori.
Profesori care devin modelele pentru copiii de astazi şi de maine ai Romaniei.