Nu o sa votez Florica Birrrsasteanu si PSD. De ce?...

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 29.05.2016 08:51 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Nu ma intereseaza cum, cine şi de ce voteaza sau nu voteaza cu Nicolae Robu la Primaria municipiului Timişoara.
Pana la urma, cei mai mulţi dintre cei care fac galagie acum sunt cei care l-au votat fanfaronistic in 2012 fara sa clipeasca.

Eu ştiu sigur un lucru: nu o sa votez Florica Birsaşteanu şi PSD in fruntea administraţiei locale din Timişoara.

A vota PSD inseamna, in primul rand, sa ma declar invins şi sa las Timişoara sa fie ocupata de trupele securisto-comuniste ale lui Ion Iliescu şi ale urmaşilor lui.
Inseamna ca ceea ce s-a intamplat in 1989 nu a avut absolut nici un sens şi prietenii mei, timişorenii mei şi toţi ceilalţi s-au jertfit de pomana şi eu doar imi bat joc de memoria lor.
Aşa ca vreau ca Timişoara sa ramana in continuare cel mai urat vis al lui Ion Iliescu şi al pesediştilor de teapa lui care au transformat Romania intr-un balamuc in care abia se mai poate respira de duhoarea scheletelor şi a neuronilor subversivi.

Nu o sa votez Florica Birsaşteanu pentru ca este un fel de Horia Cristian inmiit al PSD-ului.

Nu o sa votez Florica Birsaşteanu pentru ca nu-l intereseaza nimic mai mult decat propria persoana şi respectarea datoriei de soldat al marii armate subterane de ocupaţie a termitelor de la PSD.
Nu o sa votez Florica Birsaşteanu pentru ca este subalternul de PSD al lui Sorin Grindeanu, venit din arealul ”academic” al lui Ilie Sarbu şi Victor Ponta.
Şi care s-a distins de-a lungul activitaţii lui administrative şi politice doar cu o gura mare şi incapatoare, care poate mesteca pe nerasuflate absolut orice i se ofera, fara nici un respect pentru cei din jurul lui...

Nu o sa votez Florica Birsaşteanu pentru ca a fost director-reforma la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţa din Timişoara (2002 - 2004), apoi manager SCJUT (2009), dupa aceea director medical S.C.J.U.T. (2012 - 2014), apoi iar manager SCJUT.
Cu ce s-a ales Timişoara?
Cu... un nou centru de Radiologie si Imagistica Medicala, fondat de dr. Florin Birsasteanu... Dar şi o firma falimentara, Sanotim...
Cu... primul aparat de rezonanta magnetica dedicat examinarilor pentru extremitati-genunchi, glezna, cot, totodata primul aparat de tip open – MRI din Timisoara. Şi nu la SCJUT!...

Nu o sa votez Florica Birsaşteanu pentru ca a terminat Facultatea de Medicina şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara tocmai in 1989 şi a uitat sa-şi treaca o perioada de vreo 5 ani in autobiografie.
Şi e nascut la 20 mai 1959, in satul Liţa, din judeţul Teleorman, unde, tot din intamplare, liderul maxim şi suspendat al PSD, Liviu Dragnea, şi-a construit o ferma. Europeana, bineinţeles.

Nu o sa votez Florica Birsaşteanu pentru ca a fost consilier local la Timisoara (2004-2008 si 2012-2014) şi deputat in Parlamentul Romaniei. Şi ce daca? A ciripit ceva? Nu. Pentru ca este un ventilator al sistemului PSD. Funcţioneaza doar cand e bagat in priza...