De la zodia cancerului, la zodia comei profunde

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 08.01.2014 16:34 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Virusul instalat şi updatat permanent de Ion Iliescu in societatea romaneasca incepand din 1989 s-a subteranizat şi a ajuns pana in maruntaiele Romaniei, transformandu-se intr-un cancer care nu mai poate fi inlaturat nici daca tranşezi Romania şi o arunci la groapa de gunoi a istoriei.
2014 va fi pentru Romania, chiar daca unii inca mai traiesc cu iluzia unui posibil reviriment social, anul in care se va intra intr-o coma profunda.
Razboiul economic implementat de Ion Iliescu şi neanderthalii comunişti va atinge apogeul in 2014.
Jigodiile comuniste şi clovnii securişti au ajuns oameni de afaceri şi oameni politici, analişti, repere fundamentale ale societaţii.
O societate in care noua aristocraţie, clasa conducatoare a destinelor milioanelor de romani, este constituita din boieri al caror ADN este inradacinat in nomenclatura reptilelor bipede de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.
O nomenclatura a nonvalorii, a lipsei de respect, de onoare şi responsabilitate.
Aşa ca pentru a ajunge la masa celor privilegiaţi este obligatoriu sa te joci de-a v-aţi ascunselea, cu umilinţa şi duplicitate duse pana la extrem, pupand in fund şi mancand cacat in cantitaţi industriale...
Concept care a devenit, poate au observat şi alţii, chiar o virtute in societatea romaneasca.

Coma profunda se va instaura in Romania in momentul in care la Cotroceni va domni un pacificator USL-amist, care se va aşeza in fotoliul prezidenţial şi va zdrangani la mandolina o melodie cu iz patriotard care sa nu deranjeze interesele noii aristocraţii.
Care are acum nevoie de linişte, cat mai multa linişte, pentru a se strecura in lumea buna a planetei şi pentru a primi acceptul de a participa la cinele de taina ale celor mai aleşi dintre muritori.
Cei mulţi şi proşti pot sa protesteze la infinit. Turma a fost mereu uşor de dezbinat şi de stapanit.
Manipulaţi şi paralizaţi informaţional, incremeniţi intr-o zona crepusculara, cei mulţi nu se trezesc niciodata din somnul cel de moarte.
Şi asta fiindca barbarii de tirani se ascund intr-o stare de confuzie generala, iar adevarul este declarat oficial nebun şi internat la ospiciu.

Aşadar, Romania va trece in 2014 din zodia cancerului comunist in cea a comei profunde a economiei comuniste de piaţa.
Acesta va fi apogeul societaţii socialiste multilateral dezvoltate in evoluţia catre o democraţie originala...