Top 10 CELE MAI FRUMOASE FEMEI din ROMANIA. Printre primele TARI ale LUMII cu cele mai tari femei!...

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 26.02.2017 10:05 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, foarte puţin arogante, posesoare ale marilor caracteristici fizice şi extrem de feminine, considera Wonderslist.com.
Mai multe studii au confirmat faptul ca Romania se afla printre primele ţari ale lumii cu cele mai tari femei.

Aşa ca iata cum arata o lista cu cele mai frumoase femei din Romania - cele mai tari doamne din Romania, intocmita de Wonderslist.com.

10. Gina Pistol

Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere si vanzatoare la un chiosc din Rosiorii de Vede, apoi a venit in Bucuresti, unde a lucrat la o firma de articole sportive.
Apoi a inceput sa lucreze in televiziune. A primit o invitatie de la Playboy Romania sa faca poze nud si a acceptat.
Gina Pistol este actriţa, care a lucrat in filme precum Margo (2006), In numele de Onoare (2011) şi Ferma Vedetelor (2015).

9. Monica Gabor

Monica Gabor (8 ianuarie 1988, Bacau) este un fotomodel roman.
Ea a fost casatorita şi are o fiica cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alaturi de care a aparut in emisiunea By Monica Columbeanu. Intre timp ea şi-a terminat studiile la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA.

8. Cristina Dochianu

Prezentatoare de stiril, Cristina Dochianu a fost concediata de Andreea Marin Banica din trupa de dansatoare deoarece a pozat in Playboy pe un tarif foarte mic: numai 1000 de euro.
Cristina Dochianu s-a reprofilat si a ajuns la TV la horoscopul matinalului Dimineata devreme, pe vremea lui Dan Capatos si Cristina Cioran, apoi la stirile sportive de la matinal, dupa care a devenit piesa de rezistenta a stirilor sportive.
Nascuta la 10 iulie 1984, la Bucuresti, singura la parinti, a copilarit pana la 6 ani la Orsova.

7. Laura Cosoi

Laura Cosoi (2 ianuarie 1982, Iaşi) este o actriţa romana, vedeta PRO TV si starleta Playboy. A aparut in diverse reviste pentru barbaţi, precum Playboy, FHM,incantand publicul masculin cu formele ei bine reliefate.

6. Alina Vacariu

Alina Vacariu (14 decembrie 1984, Suceava) este un fotomodel din Romania. A caştigat titlul „Modelul Anului 1998” in Romania, pe cand avea doar 14 ani, iar, ulterior, a semnat un contract cu agenţia internaţionala „Elite Model Management" şi a avut prezentari de moda pentru designeri celebri. In 2005 a fost distribuita intr-un rol in „Death of a Dynasty“, o comedie in regia lui Damon Dash.
 
5. Diana Moldovan

Diana Moldovan (13 martie 1987) este unul dintre cele mai cunoscute modele romance.
Ea a prezentat creatii pentru case de moda precum Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Dior,Chloé, Emilo Pucci, Marc by Marc Jacobs, Mugler, Guy Laroche, Kenzo, Anteprima, Vionnet.
A pozat in editoriale pentru Numero,Harper's Bazaar,Elle Germania,dar si pentru editiile Vogue Brazilia, Spania, Paris, Rusia sau Korea.
Mai apare si in reclame si pentru Hermes, Oscar de la Renta,Carolina Herrera, Cacharel,H&M,Trussardi Jeans,YSL Beauty, Emporio Armani, Emporio Armani Beauty, Dior, Clarins, Lacoste, Dior eyewear.
A fost pe prima pagina a unor reviste ca Elle Romania, Glamour Italia, Airfrance, Dahse.

4. Catrinel Menghia

Catrinel Menghia (n. 1 octombrie 1985, Iaşi) este un fotomodel din Romania, care locuieşte şi lucreaza in Italia. A fost descoperita la doar 16 ani de catre Liviu Ionescu, directorul agenţiei de fotomodele MRA.
Catrinel vorbeşte fluent romana, engleza, franceza, italiana şi germana. De-a lungul anilor, modelul a pozat pentru FHM, Maxim, Sports Illustrated şi alte reviste de aceeaşi categorie.
Sora sa, Lorena Menghia (nascuta la 12 iunie 1988) este o sportiva cunoscuta, care in prezent locuieşte in Statele Unite ale Americii.
Imediat dupa ce a devenit un model cunoscut, atat in Romania, cat şi la Milano, in Italia, fotomodelul il cunoaşte pe Razvan Fodor, solistul formaţiei romanesti Krypton, cu care va avea o relaţie; ea avea 16 ani, iar el 26.
Dupa caţiva ani, Catrinel se desparte de muzician, pentru o cariera de succes in Milano. Acolo il cunoaşte pe fostul fotbalist italian, Massimo Brambati (cu 19 ani mai in varsta decat ea), cu care se casatoreşte şi de care va divorţa ulterior.

3. Bianca Elena Constantin

S-a nascut in Piatra-Neamt si are un corp de invidiat: dimensiuni 88/61/91 si 1.74 m inaltime. La 20 de ani, Bianca Elena Constantin a fost aleasa Miss Universe Romania 2009.  

2. Alexandra Stan

Alexandra Stan (10 iunie 1989, Constanţa) este solista vocala şi compozitoare din Romania. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un impact in Romania la inceputul anului 2010, urcand in topurile radiourilor şi ajungand pana pe locul 18 in Romanian Top 100.
In ianuarie 2015, single-ul Dance a fost desemnat melodia nr. 1 a anului 2014 in Japonia, de catre Zip-fm, cel mai difuzat post de radio japonez. Acest premiu a fost acordat in urma numarului de difuzari la radio ale melodiei, precum şi cererea din partea ascultatorilor pe care a avut-o melodia. De asemenea, este de menţionat ca in Japonia Alexandra Stan a surclasat prin single-ul Dance artişti precum Ariana Grande, Shakira şi Pitbull.

1. Roxana Tanase

Roxana Tanase s-a nascut in 1990, pe 26 septembrie, la Iaşi.
Roxana Tanase este un model deja celebru, iar aparitia in numarul din aprilie 2010 al revistei Playboy a adus-o si mai mult in centrul atentiei. In 2009, a debutat in televiziune la postul Sport.ro.

Top 10 Most Beautiful Romanian Women

    1.Roxana Tanase
    2.Alexandra Stan
    3.Bianca Elena Constantin
    4.Catrinel Menghia
    5.Diana Moldovan
    6.Alina Vacariu
    7.Laura Cosoi
    8.Cristina Dochianu
    9.Monica Gabor
    10.Gina Pistol