Romanii au cel mai mic penis, in medie, din Europa!...

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 23.11.2015 12:51 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Un studiu pentru a afla cine deţine cel mai mare penis este britanic şi a fost realizat de Universitatea Ustler.
Subiectul sensibil a fost abordat, cu ceva timp in urma, de catre Richard Lynn, profesor emerit de psihologie la Universitatea Ulster.

Aşa s-a ajuns la concluzia ca britanicii au de obicei penisuri mai mari decat vecinii francezi, dar mai bine dotaţi sunt... germanii, cum a reieşit din studiul care a ţinut cont de 113 de naţionalitaţi.
Africanii din Congo sunt cel mai bine echipaţi din acest punct de vedere, atingand o medie de 18 centimetri.
Congolezii sunt urmaţi indeaproape de ecuadorieni - cu doar ... 17,8 centimetri, ghanezi - 17,3 cm şi columbienii - 17 cm...

In Europa, islandezii sunt cei mai bine dotaţi - la 16,5 cm, in vreme ce irlandezii şi romanii au inregistrat o dimensiune medie de numai 12,7 cm, cei mai slab inzestraţi din Europa...

Studiul a relevat ca, in medie, africanii au cele mai mari penisuri, in vreme ce asiaticii sunt cei mai puţin dotaţi.

Autorul studiului, Richard Lynn, este cunoscut şi pentru punctul de vedere controversat care spune ca presiunile evolutive au condus la diferenţe rasiale şi naţionale in inteligenţa.
Cercetatorul a subliniat ca rezultatele au confirmat teoriile anterioare ale "diferenţelor rasiale in lungimea penisului" cu negroizii mai bine inzestraţi şi mongoloizii mai puţin dotaţi.