CEA MAI INFLUENTA FEMEIE a LUMII s-a nascut la nici 600 km de TIMISOARA

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 09.07.2017 10:26 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

O fabrica de lenjerie de corp şi un castel medieval au fost principalele glorii ale localitaţii  Sevnica, in Slovenia.
Asta inainte ca oraşelul sa ajunga in gura lumii şi a… alegerilor prezidenţiale din Statele  Unite ale Americii.

Instalarea lui Donald Trump in fotoliul de preşedinte al SUA a imbogaţit Sevnica şi pe cei  5.000 de locuitori cu o noua celebritate şi mai mult decat atat: Melania Trump.
Deodata, cea care a copilarit intr-un bloc pe model sovietic in estul Europei a ajuns mai  puternica in lume şi mai influenta chiar şi ca mulţi preşedinţi de stat...

Fostul manechin Melania Knavs, a treia soţie a miliardarului Donald TRUMP, s-a nascut la  26  aprilie 1970 şi a petrecut copilaria in acest oraş sloven, la aproximativ o suta de kilometri de Ljubljana.
Şi la aproape 600 km de... Timişoara. Mai exact, la 581.9 km...

Mass-media straina, inclusiv cea americana, a tot defilat prin fostul oraşel iugoslav, in  speranţa de a reconstitui atmosfera Iugoslaviei comuniste, in care Melania a crescut in anii 70  şi 80, departe de luxul din Trump Tower, din Manhattan, unde locuieşte in prezent.
Cand nu este la Casa Alba.

Curioşii şi-au caştigat chiar şi o porecla.
„Sunteţi Trumpişti?” – ii intreaba localnicii pe vizitatorii care se inghesuie cu aparatele de  fotografiat pe sub balcoanele cladirii in care a locuit familia Knavs, tatal – vanzator de  maşini, mama – la fabrica de textile şi cele doua fiice.

Donald Trump este cu 24 de ani mai in varsta ca Melania, şi l-a intilnit in 1998, la doi ani  dupa ce a ajuns in America.
S-au casatorit in ianuarie 2005, in Florida.

Melania Trump este a doua Prima Doamna care s-a nascut in strainatate in 200 de ani de istorie,  dupa londoneza Louisa Johnson, soţia lui John Quincy Adams.
Primarul oraşului Sevnica viseaza inca la intoarcerea fiicei risipitoare şi ii aşteapta pe  Donald Trump şi Melania...